vorini-gr: Αλ. Τσίπρας: «Μάγος» ο Λοβέρδος, εξαφανίζει τη διαιτησία

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Αλ. Τσίπρας: «Μάγος» ο Λοβέρδος, εξαφανίζει τη διαιτησία


Στην πρόθεση του υπουργού Εργασία να νομοθετήσει, ώστε να καταργηθούν αποφάσεις του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας που αφορούν σε αυξήσεις μισθών, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Αλέξης Τσίπρας...

"Ο υπουργός Εργασίας φαίνεται ότι ζήλεψε τη δόξα του μάγου Κόπερφιλντ και βάλθηκε μέσα σε μια νύχτα να εξαφανίσει τον ΟΜΕΔ. Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που πριν λίγες μέρες στη βουλή, παραπλανώντας τους συναδέλφους του βουλευτές, έλεγε ότι έχουν καταλήξει σε συμφωνία οι κοινωνικοί εταίροι για την διατήρηση του ΟΜΕΔ", δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας στο περιθώριο της επίσκεψής του στη βάση των πυροσβεστικών αεροσκαφών, στην Ελευσίνα.

"Ψέματα, λαθροχειρίες, ταχυδακτυλουργικά κόλπα. Αυτή είναι η τακτική που πλέον συνηθίζει ο υπουργός Εργασίας. Φαίνεται πως η λέξη ντροπή δεν υπάρχει ούτε στο λεξιλόγιο ούτε στην συμπεριφορά του", πρόσθεσε.

Όσον αφορά στα πληρώματα των αεροσκαφών, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι η πολιτεία πρέπει να βρίσκεται στο πλευρό τους, όχι μονάχα την ώρα της καταστροφής, αλλά δώδεκα μήνες το χρόνο. Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμβάλλει μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου προκειμένου τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις των πυροσβεστών να ικανοποιηθούν από την πολιτεία.

troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια :