vorini-gr: Μανώλης Ρασούλης: "ειρήνη ημίν"

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Μανώλης Ρασούλης: "ειρήνη ημίν"


Το άγνωστο blog του Μανώλη Ρασούλη

Πέρασαν κιόλας 40 μέρες από το θάνατο του και ενώ έχουν ήδη ακουστεί και γραφτεί αρκετά, εκείνο που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι ο ίδιος διέθετε δικό του προσωπικό blog, στο οποίο κατέθετε τις απόψεις του για την επικαιρότητα και όσα διαδραματίζονται στην Ελλάδα και τον κόσμο, από το 2006 έως το 2010...

Αν και δεν συνήθιζε να ανανεώνει το blog του με μεγάλη συχνότητα, ωστόσο αυτό που φαίνεται να κέντρισε το ενδιαφέρον του Μανώλη Ρασούλη είναι η επίθεση εναντίον του Μανώλη Γλέζου στο Σύνταγμα, τον περασμένο Μάρτιο.

Ο ίδιος εξέφρασε την προσωπική του απογοήτευση, αναφέροντας χαρακτηριστικά "Βλέποντας στις ειδήσεις συγκλονισμένος, γεμάτος θλίψη και θυμό την επίθεση των ΜΑΤ ενάντια στον ήρωα Μανώλη Γλέζο, συνειδητοποιώντας την απόλυτη κατάντια της κοινωνίας, το λιγότερο που μπορώ να πω και να ζητήσω είναι: Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και Σπύρο Βούγια παραιτηθείτε!".

Ο ίδιος καταθέτει στο προσωπικό του ιστολόγιο ιδέες για μία άλλη Ελλάδα, αυτή που οραματίζεται ο ίδιος, σχολιάζει τις αναταράξεις στην Ελλάδα μετά την αιφνίδια δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, τα εκλογικά αποτελέσματα τον Οκτώβριο του 2009 και την ανάδειξη του Γιώργου Παπανδρέου σε πρωθυπουργό της χώρας, αλλά και τις φωτιές του 2007 που έπληξαν δεκάδες χωριά της Πελοπονήσσου. (news247.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια :