vorini-gr: Διονύσης Σαββόπουλος: Να καθαριστεί το κέντρο της Αθήνας

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Διονύσης Σαββόπουλος: Να καθαριστεί το κέντρο της Αθήνας


Ο δημοφιλής τραγουδοποιός έχει εκφράσει πολλές φορές τις πολιτικές και κοινωνικές του ανησυχίες για την Ελλάδα...
Σε νέες δηλώσεις του προτείνει μέτρα για την ελαχιστοποίηση της βίας στην Αθήνα.
Σε ραδιοφωνική εκπομπή, στην οποία μίλησε, ο Διονύσης Σαββόπουλος τόνισε το γεγονός πως η Αθήνα και γενικότερα η Ελλάδα αποπνέουν το αίσθημα του φόβου, λόγω των δολοφονιών και των εμππρησμών που παρατηρούνται σχεδόν καθημερινά. Αιτία του κακού, σύμφωνα με τον ίδιο είναι οι πολλοί λαθρομετανάστες που ζουν στη χώρα και ειδικά στο κέντρο της Αθήνας.

Μια λύση, σύμφωνα πάντα με το Διονύση Σαββόπουλο, θα ήταν η απομάκρυνση όλων των λαθρομεταναστών από το κέντρο και η μεταφορά τους σε αραιοκατοικημένα νησιά του Αιγαίου. Εκεί θα μπορούν να ζουν καλλιεργώντας τη γη, αλλά και λαμβάνοντας κάποια βοήθεια από τον ΟΗΕ.

Επίσης, υπάρχουν οι τοξικομανείς στις πλατείες της πρωτεύουσας. Γι αυτούς, ο τραγουδοποιός λέει πως θα ήταν καλύτερα να μεταφερθούν σε χώρους όπου θα είναι δύσκολη η πρόσβαση των εμπόρων ναρκωτικών.

Προτείνει επίσης, τον καθαρισμό των εγκαταλελειμένων κτιρίων και την κατεδάφιση των μεγάλων και ερειπωμένων και τη δημιουργία χώρων πρασίνου. Στη συνέχεια, κάποια από αυτά τα κτίρια, να επισκευαστούν, ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν Αθηναίους με πρόβλημα στέγασης, ειδικά νεαρά ζευγάρια, με ένα προσιτό επιδοτούμενο ενοίκιο.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια :