vorini-gr: Ετοιμάζουν αποκλεισμό της Βουλής οι «Αγανακτισμένοι»

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ετοιμάζουν αποκλεισμό της Βουλής οι «Αγανακτισμένοι»


Σε αποκλεισμό της Βουλής προτίθενται να προχωρήσουν σήμερα την 15η ημέρα οι «Αγανακτισμένοι» προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την οικονομική πολιτική, όπως τόνισαν εκπρόσωποί τους....

Αρκετοί χρήστες του ίντερνετ ήδη προτρέπουν μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης τον κόσμο να δώσει μαζικό και βροντερό παρών στη αυριανή συγκέντρωση ώστε να «κυκλωθεί» η Βουλή. Παράλληλα, όπως έχουν τονίσει εδώ και μέρες οι "Αγανακτισμένοι μηχανόβιοι" θα δώσουν το παρών ξεκινώντας από τον Λυκαβηττό στις 17.30.

Για 14η συνεχή μέρα, εξάλλου την Τρίτη βρέθηκαν πάνω από 2.000 άτομα στο Σύνταγμα και με τις κατσαρόλες να δίνουν το ρυθμό φώναξαν κατά του Μνημονίου και τις συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους.

Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 7 στην πλατεία Συντάγματος όταν μία ομάδα ανάρτησε πανό που έγραφε "Αριστερά στο Σύνταγμα". Αρκετοί "Αγανακτισμένοι" κατευθύνθηκαν προς το μέρος τους και -θεωρώντας ότι αντιπροσωπεύει πολιτικό χώρο- απαίτησαν να αφαιρεθεί το συγκεκριμένο πανό, όπως και τελικά έγινε.

Αρκετός κόσμος παρέμενε μέχρι αργά το βράδυ στην πλατεία και παρακολουθούσε με ενδιαφέρον τη λαϊκή συνέλευση στην οποία έγιναν αρκετές αναφορές και στην αυριανή συγκέντρωση.
[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια :