vorini-gr: Νέα κόντρα για "το μικρό σπίτι στο δάσος"

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Νέα κόντρα για "το μικρό σπίτι στο δάσος"


Συνεχίστηκε για ακόμη μία Κυριακή η βεντέτα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» με τον πρώην υπουργό Οικονομικών και νυν Περιβάλλοντος, Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Η εφημερίδα φιλοξενεί τετρασέλιδο ρεπορτάζ για ακίνητο που ανήκει στη μητέρα του υπουργού και φέρεται να είναι αυθαίρετο και ζητάει την αποπομπή του από την κυβέρνηση.....

Για «αθλιότητα» και «λυσσαλέα επίθεση λάσπης», κάνει λόγο ο Γ. Παπακωνσταντίνου....
Ο υπουργός συνδέει για ακόμη μία φορά τα δημοσιεύματα της εφημερίδας εναντίον του με την απάντηση που είχε δώσει στη Βουλή για τις καθυστερήσεις στη διερεύνηση φορολογικών εκκρεμοτήτων του εκδότη του "Πρώτου Θέματος", Θέμου Αναστασιάδη. Επ' ευκαιρία, γνωστοποιεί ότι η σχετική έρευνα του ΣΔΟΕ έχει ολοκληρωθεί και το πόρισμα έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία .

Όσον αφορά στο ακίνητο, υποστηρίζει ότι το ακίνητο είναι ενταγμένο στις διατάξεις του "νόμου Τρίτση", έχουν καταβληθεί όλοι οι φόροι και εισφορές και έχει δηλωθεί στο Κτηματολόγιο. Σημειώνει ότι με πρόσφατη διοικητική απόφαση της Περιφέρειας, όλη η περιοχή κηρύχθηκε αναδασωτέα, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες των ακινήτων που βρίσκονται εκεί να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Όπως διευκρίνισε, η απόφαση εκκρεμεί.

Χαρακτηρίζει "κατάπτυστες" τις αναφορές σε "οικογενειακό" αυθαίρετο και γνωστοποιεί ότι θα καταθέσει και νέα αγωγή κατά της εφημερίδας.
www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :