vorini-gr: Το «μεγάλο τσιμπούρι» ετοιμάζει επίθεση

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Το «μεγάλο τσιμπούρι» ετοιμάζει επίθεση


Διαβάζω στο Πρώτο Θέμα πως ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ και τέως
πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ετοιμάζει βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και θα αφορά την οικονομική κρίση που ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες το 2008, έφτασε στην Ευρώπη, και έπληξε πρωτίστως και κυρίως την Ελλάδα, οδηγώντας τη χώρα μας στον μηχανισμό στήριξης του Μνημονίου, και στο χείλος της χρεοκοπίας.....
γράφει ο Takis vorini

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας Σημίτης εξαπολύει επίθεση και κατά του Γιώργου Παπανδρέου, με σαφείς αιχμές και επικρίσεις για την πολιτική που ακολουθεί η σημερινή Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Θα του είμαστε υπόχρεοι αν σε αυτό το βιβλίο αναφερόταν λεπτομερώς που πήγαν τα λεφτά του Ελληνικού λαού με την υπόθεση του χρηματιστηρίου όπου εντελώς συμπτωματικά είχε χρηματίσει εκείνη την εποχή πρωθυπουργός και μάλιστα δια της πολιτικής του προέτρεπε ακόμη και την γιαγιά από το τελευταίο άκρο της Ελλάδος να παίξει στο χρηματιστήριο .

Όσον αφορά για τις πολιτικοοικονομικές και τεχνοκρατικές συμβουλές του έχουμε τον Κ.Μητσοτάκη που έχει περισσότερο πλάκα από αυτόν γιατί ως γνωστόν ο Κ.Σημίτης είναι και ένας άνθρωπος που στερείται παντελώς της αίσθησης του χιούμορ.

Ο Κώστας Σημίτης όσο Ευρωπαίος πολιτικός και αν το «παίζει» δεν παύει να είναι αυτός που υπερασπίστηκε επί των ημερών του την πολιτική των «λαμόγιων» και της αφαίμαξης με τεχνοκρατικά τρικ του Έλληνα πολίτη.

Και όσο για τον τίτλο «μεγάλο τσιμπούρι» ....η φωτογραφία μιλά από μόνη της ...το έχει το θέμα του με τα τσιμπούρια «γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε»..!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :