vorini-gr: Στο κελί οι Lak (ηδες)...

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Στο κελί οι Lak (ηδες)...


Δεν ξέρω αν άξιζε αυτού του ανθρώπου τέτοιου είδους διαπόμπευση και διασυρμός όταν όλοι γνωρίζουμε πως έξω κυκλοφορούν ελεύθεροι πολλοί Lak(ηδες)  μεγαλοεπιχειριματίες, πολιτικοί και γνωστά άλλα λαμόγια της χώρας μας που τεχνηέντως τα αδικήματά των περισσοτέρων εξ' αυτών θεωρήθηκαν παραγεγραμμένα γεγονός που συνιστά αδύνατη την ποινική τους δίωξη...


Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν η "εύκολη λεία" ο "βολικός" o Top Fashion Designer που γυρνούσε στα Αθηναϊκά μαγαζιά απροκάλυπτα με τις colorato παρέες του και προκαλούσε με την πολύχρωμη ζωή του την κοινωνία.

Κακώς λοιπόν διέπραξε αδίκημα όντας φοροφυγάς  και δικαίως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δυσμενή θέση - στο κελί του φυσικά - αλλά οι άλλοι;;;..που είναι οι άλλοι Lak (ηδες); 

Τσουκάτοι,Τσοχατζόπουλοι και πρώην πρωθυπουργοί που έμπλεξαν την χώρα μας σε μεγάλες περιπέτειες μας κουνάνε από μακρυά το μαντήλι λέγοντας μας ......Γεια σας κορόιδα Έλληνες.....πληρώστε τώρα εσείς το "μάρμαρο".!

Αυτό μήπως λέγεται δυο μέτρα και δύο σταθμά;

Να μπουν στο κελί τους όλοι οι Laki(ηδες) σε όποια γωνιά αυτής της ταλαίπωρης χώρας και αν βρίσκονται και να ξεκαθαρίσει το τοπίο απ' αυτούς ....ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.!
Έτσι θα λέμε ότι η δικαιοσύνη κάνει καλά το έργο της.




Δεν υπάρχουν σχόλια :