vorini-gr: Φοβερό: Ο Λάκης Γαβαλάς "Prizon Fashion Designer" των σωφρονιστικών φυλακών Άμφισσας

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Φοβερό: Ο Λάκης Γαβαλάς "Prizon Fashion Designer" των σωφρονιστικών φυλακών Άμφισσας

Fantastic stories..και άλλα - Ο Lakis Gavalas επεμβαίνει εικαστικά και διαμορφώνει παντελώς το σωφρονιστικό σύστημα  των φυλακών Άμφισσας  με διαφορετικό  τρόπο από αυτόν που ξέραμε μέχρι σήμερα....

Όντας ευαίσθητος σαν άνθρωπος ο συμπαθής μόδιστρος προσεφέρθη εθελοντικά ώστε να εφαρμόσει τις πρωτοπόρες υπηρεσίες του καταθέτοντας ένα κατάλογο προτάσεων που εξασφαλίσαμε ειδικά για σας και σας τον παρουσιάζουμε κατ' αποκλειστικότητα παρακάτω...


1 .Βαφή των κτιριακών εγκαταστάσεων εντός και εκτός σε χρωματισμούς γνωστού οίκου (βλέπε εικόνα)

2. Αλλαγή ένδυσης των κρατουμένων και αντικατάσταση της με νέα προσφορά της Lakιs Gavalas s.a.  από μεγάλο οίκο μόδας του οποίου τυγχάνει να είναι αντιπρόσωπος .

3. Εκάστη πρωία θα σερβίρεται από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους private πρωινό γεύμα στους κρατούμενους από επώνυμο Cetering και με συνοδεία μουσικής από τα μεγάφωνα των φυλακών κατά προτίμηση κλασσικής ή ιταλικής.

4. Τυχόν μετακινήσεις των κρατουμένων (δικαστήρια,νοσοκομεία κ.λ.π) θα γίνονται με ιδιωτική λιμουζίνα (βλέπε εικόνα 2) την οποία παρέχει ο Lak αφυλοκερδώς.

5. Κάθε Σάββατο θα γίνεται Rave party στο bar της φυλακής όπου οι κρατούμενοι θα μπορούν να καλούν και φιλικά τους πρόσωπα που θα διασκεδάζουν μαζί τους ενώ το εν λόγω bar με την ονομασία "το κάγκελο" θα λειτουργεί και ως "after" τις πρωινές ώρες της Κυριακής.


Ο Lakis Gavalas (photos) και οι συνεργάτες κρατούμενοι ποζάρουν μπροστά από τα διαμορφωμένα κτίρια 
των φυλακών Άμφισσας (Digital_image_processing_by Takis.Vorini_Jan_2012)

6. Τέλος άπαξ του έτους θα διοργανώνονται καλλιστεία για την ανάδειξη του Mr. Prison Break και ο νικητής θα κερδίζει ένα ταξίδι με αναστολή στα νησιά Barbados.

Σε ανακοίνωση που έκανε αργά χθες το βράδυ ο Lak ο κατάλογος θα συμπληρωθεί τις επόμενες ημέρες με καινούργιες καινοτομίες.

Οι τρόφιμοι δείχνουν ενθουσιασμένοι αλλά οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι εκφράζουν την ανησυχία τους για το μέλλον των σωφρονιστικών φυλακών Άμφισσας γιατί όπως λένε η εν λόγω μεταβολές - καινοτομίες τους βρήκαν απροετοίμαστους..!!!

Takis Vorini



Δεν υπάρχουν σχόλια :