vorini-gr: Ο Πάππας έπλυνε τα πόδια του Αντώνη Σαμαρά!

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ο Πάππας έπλυνε τα πόδια του Αντώνη Σαμαρά!

Η στιγμή που ο Πάπας Βενέδικτος ακούει με ευλάβεια τον Αντώνη Σαμαρά να λύνει το Μεταναστευτικό ενώ ταυτόχρονα βγάζει τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους!

 Με τα την «ηγετική» ομιλία στο Αιγάλεω, ακόμα κι ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, ένιωσε την ανάγκη να υπογραμμίσει με συμβολικό τρόπο την υποταγή του στον Μεσσήνιο πολιτικό...

 Ακόμα και ο ίδιος ο Πάππας, δεν μπόρεσε όπως φαίνεται να μείνει ασυγκίνητος από τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που εξέπεμπε ο Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη του προεκλογική ομιλία στο Αιγάλεω, καθώς χτυπούσε το χέρι στο βήμα και ανακοίνωνε την ημέρα των εκλογών ή την ώρα που έλυνε μέσα σε μια παράγραφο, μια σειρά από χρόνια προβλήματα της χώρας.

Έτσι, εντυπωσιασμένος όπως ήταν, ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος, συμπεριέλαβε κατ’ εξαίρεση τον Αντώνη Σαμαρά, στο γνωστό έθιμο κατά τη διάρκεια του οποίου όπως και ο Ιησούς, πλένει συμβολικά τα πόδια 12 κληρικών σε ένδειξη ταπεινότητας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δέχθηκε ως απολύτως φυσική την χειρονομία αυτή εκ μέρους του Πάπα, ζήτησε διευκρινίσεις για τη θερμοκρασία του νερού και δήλωσε ότι όχι μόνο, η διεθνής εικόνα της χώρας έχει αλλάξει αλλά και ότι γίνεται πλέον σαφές σε όλους ποιός θα κάνει κουμάντο και θα είναι το αφεντικό μετά την 6η Μαϊου!

 του Νίκου Ζαχαριάδη /MoufaNey/protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια :