vorini-gr: Οσμή εκβιασμού από Τράγκα; (Βίντεο)

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Οσμή εκβιασμού από Τράγκα; (Βίντεο)


Θα είναι κανείς πολύ καχύποπτος αν υποθέσει όταν τα σημερινά λεγόμενα του Τράγκα είχαν οσμή εκβιασμού; Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση ο δημοσιολόγος του Extra3 τα όσα ισχυρίστηκε σήμερα να ήταν παραμύθια και να το έκανε για λόγους εντυπωσιασμού....

Η αίσθηση που θέλησε να αφήσει στους τηλεθεατές του ο Τράγκας–πέρα από την επίθεση που έκανε στον Σαμαρά- είναι ότι έχει στοιχεία –μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ορισμένα τα έχει καταθέσει σε συμβολαιογράφο - τα οποία εμπλέκουν πολιτικούς και επιχειρηματίες της εποχής κατά την οποία ο Α. Σαμαράς ανέτρεψε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, σε περίεργα αλισβερίσια, όπως άφησε να εννοηθεί. Αυτές τις «καταγραφές» δεν τις δίνει στην δημοσιότητα επικαλούμενος ότι «έχει σεβασμό στα γεγονότα», ολοκλήρωσε την συγκεκριμένη αναφορά του ο Γ. Τράγκας. 

 Ότι είναι μεγάλη λουμπίνα ο συγκεκριμένος δημοσιοκάφρος δεν το συζητάμε. Το ερώτημα όμως που ανακύπτει είναι αν είναι τυχαία αυτή η αναφορά του λίγες μέρες πριν τις εκλογές –που στόχευε ξεκάθαρα στον αρχηγό της Ν.Δ- ή έχουν κάποια πραγματική βάση τα λεγόμενα του και αποσκοπεί σε σκοπιμότητες που οποιοσδήποτε μπορεί να αντιληφθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :