vorini-gr: Επώνυμοι κρατούμενοι σε πασαρέλα by Gavalas

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Επώνυμοι κρατούμενοι σε πασαρέλα by Gavalas


Την καινούρια collection με την ονομασία «Φυλακή Look» για την σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2012, με τη συμμετοχή γνωστών κοσμικών συγκρατούμενων, παρουσίασε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Λάκης Γαβαλάς...

Ρούχα εμπνευσμένα από την ζωή στις φυλακές, που απευθύνονται στον κρατούμενο που προσέχει το image του, που δεν θέλει να χάσει μαζί με την ελευθερία του και το στιλ του και που βλέπει πάντα τη θετική πλευρά της ζωής, παρουσίασε με τη βοήθεια επώνυμων φίλων του που έτυχε να βρίσκονται σε κοντινά κελιά ο ακαταπόνητος Λάκης Γαβαλάς.

Η επίδειξη έγινε στην νέα Πτέρυγα Διάσημων των φυλακών Κορυδαλλού με την ευγενική χορηγία off shore εταιριών που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσουν την οικονομία των φυλακών, να ξεπεράσει την ύφεση και να μπει σε φάση ανάπτυξης.

Ανάμεσα στους επώνυμους που τόλμησαν να περπατήσουν στην πασαρέλα φορώντας τα ρούχα του Λάκη Γαβαλά, ήταν η Βίκυ Σταμάτη και η Αρετή Τσοχατζοπούλου που εντυπωσίασε με ένα φόρεμα-κορώνα, o Αιμίλιος Λιάτσος και ο ίδιος ο σχεδιαστής.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά οργανώνεται επίδειξη με πραγματικούς κρατούμενους σε πραγματικές φυλακές. Γι’ αυτό και δεν είναι λίγοι οι σχεδιαστές και οι άνθρωποι της μόδας που ψάχνουν να βρουν παλιές οφειλές ή καρφώνουν ανώνυμα τον εαυτό τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια ολιγοήμερη κράτηση, ώστε να συμμετάσχουν σε ένα τέτοιο event που λόγω του Λάκη Γαβαλά, έγινε παγκόσμιο fashion trend.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα) του Νίκου Ζαχαριάδη /MoufaNey/protagon

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα να δεις ένα σχετικό άρθρο:

Digital_image_processing_by Takis.Vorini_April_2012

Δεν υπάρχουν σχόλια :