vorini-gr: Ο «Ουρανοκατέβατος»...Αλαβάνος!

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ο «Ουρανοκατέβατος»...Αλαβάνος!


Στην πολιτική ζωή της χώρας μας είθισται κάποιοι πρώην πολιτικοί να επεμβαίνουν σε ώρες κρίσιμες για τον τόπο. Τέτοιο παράδειγμα έχω να σας αναφέρω τους...

...Κ.Μητσοτάκη και Κ.Σημίτη οι οποίοι κατά καιρούς πετούν τις «βραδυφλεγείς και επιζήμιες  βόμβες» τους και μπαίνουν πάλι στο καβούκι τους.

Τώρα μας προέκυψε και ο «Ουρανοκατέβατος» Αλαβάνος του οποίου παρακολούθησα την συνέντευξη  στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και στην εκπομπή «αυτοψία» και αισθάνθηκα ότι ο άνθρωπος αυτός πρέπει να έχει πολλά απωθημένα με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και δη με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σημειωτέον τα καταφέρνει ως τώρα περίφημα.

Μιλά για το τι πρέπει να κάνει ο Αλέξης τη στιγμή που ο ίδιος επί των ημερών του το μόνο που κατάφερε ήταν να καταστεί το κόμμα μια μειοψηφία.

Η απαράδεκτη παρέμβασή του μπερδεύει τους ψηφοφόρους και το λαό και ο ίδιος μου θυμίζει αυτούς που πάνε «απρόσκλητοι στους γάμους» όταν μυρίζονται γλέντια.

Καλό θα είναι να παραμείνει μακρυά από τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του γιατί η παρουσία και παρέμβαση ενός ανθρώπου με μισό εκατ. ευρώ καταθέσεις και τα 12 ακίνητα κάνει κακό αυτούς τους πονηρούς καιρούς....

Δείτε τις «βραδυφλεγείς δηλώσεις-βόμβες» του Αλαβάνου στο παρακάτω βίντεο έτσι όπως τις διατύπωσε στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ..
[takis Vorini]






κείμενο-εικόνα takis Vorini - video: protothema.gr

 Αν σας άρεσε αυτό το θέμα κοινοποιήσετε το στους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :