vorini-gr: Ρελάνς Βενιζέλου: Στήνει δικό του debate με Ολάντ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ρελάνς Βενιζέλου: Στήνει δικό του debate με Ολάντ

Η αφίσα του ιδιωτικού debate ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρόεδρο της Γαλλίας (φιλική συμμετοχή), που εμφανίστηκε παντού χθες. (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλύπτει το κενό από την ακύρωση του επίσημου debate και ανακοινώνει ένα δικό του, με φιλική συμμετοχή του Φρανσουά Ολάντ και σλόγκαν «ποιος θα αποστομώσει τον Βαγγέλη;»...

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, εμφανίστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων για το debate Σαμαρά – Τσίπρα. 

Στόχος του, να δείξει ότι είναι ο μόνος πραγματικά υπεύθυνος πολιτικός, ο οποίος είναι έτοιμος να θυσιαστεί προκειμένου να μην αφήσει χωρίς debate τους πολίτες που διψούν για προεκλογική ενημέρωση. Έστω κι αν χρειάζεται να το κάνει σχεδόν μόνος του! 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος, τις προηγούμενες μέρες, ασκούσε έντονες πιέσεις στον Αλέξη Τσίπρα, για να τον αφήσει να συμμετάσχει στο επίσημο debate απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά, ως εκπρόσωπός του ΣΥΡΙΖΑ, με το επιχείρημα ότι είναι φανερό πως τα καταφέρνει καλύτερα στο μπλα-μπλα. 

Έτσι – πάντα σύμφωνα με τις ίδιες ανεπίσημες πηγές - όταν απέτυχε να κάμψει τις αντιρρήσεις του Αλέξη Τσίπρα, αποφάσισε να οργανώσει ένα ανεπίσημο debate με τη βοήθεια κάποιου τρίτου, που θα ήταν πρόθυμος να βοηθήσει. 

Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Γαλλίας, που προσφέρθηκε να κάνει τον συνομιλητή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύοντας έτσι τα φιλελληνικά του αισθήματα στην πράξη. Πάντως, όπως διέρρευσε από τους διοργανωτές, γίνονται ακόμα διαπραγματεύσεις ώστε το πρόγραμμα του debate Βενιζέλου – Ολάντ να το ανοίξει ένα μίνι support debate μεταξύ Πάνου Καμμένου και Χρυσής Αυγής. 

Το σχέδιο όπως από ό,τι φαίνεται ναυαγεί, γιατί ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζητάει να μπει το όνομά του με μεγαλύτερα γράμματα στην αφίσα. 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
 του Νίκου Ζαχαριάδη /MoufaNey/protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια :