vorini-gr: Σοκ: Ο Άκης μεταμφιέζεται για να αποφύγει τη Βίκυ!

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Σοκ: Ο Άκης μεταμφιέζεται για να αποφύγει τη Βίκυ!

Άλλη μια «κρυφή» φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου, που αποδεικνύει τα βασανιστήρια στα οποία υποβάλλεται.

Κρυφή φωτογραφία με κρυφή φωτογραφία, ξετυλίγεται το δράμα του Άκη Τσοχατζόπουλου, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού. Ένα δράμα που πλέον παίρνει ανθρωπιστικές διαστάσεις καθώς... 


...η τιμωρία του πρώην υπουργού, με την εχθρική παρουσία της συζύγου του στον ίδιο χώρο, έχει αρχίσει να παίρνει χαρακτήρα βασανιστηρίου!

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ζουν από κοντά τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας αυτό το διάστημα, τον έχουν καταβάλει οι συνεχείς επισκέψεις της γυναίκας του στο παράθυρο του κελιού του, όπου χωρίς ιδιαίτερα ξεσπάσματα, αρχίζει ένα σταθερό «μπίρι-μπιρι» διαρκείας (που είναι σαφώς χειρότερο!), κατηγορώντας τον πως «την πήρε στο λαιμό του» και πως «εκείνη χαράμισε τα καλύτερα χρόνια της μαζί του ενώ τόσοι καταχραστές και τόσοι ιδιοκτήτες οff shore την ζητούσαν, που τώρα θα ήταν βασίλισσα με νεοκλασσικό στα νησιά Κεϊμάν…», κοκ.

Μάλιστα, οι δικηγόροι του Άκη Τσοχατζόπουλου τον έχουν επανειλημμένα συμβουλεύσει να καταφύγει στην Διεθνή Αμνηστεία, καθώς οι συνθήκες κράτησής του πλέον, παραβιάζουν την συνθήκη της Λωζάνης περι βασανιστηρίων. Ο ίδιος ο Ακης εξάλλου, σε στιγμές αδυναμίας, έχει πάρει την ευθύνη όλη επάνω του και έχει ζητήσει να αφεθεί η Βίκυ Σταμάτη ελεύθερη, πιστεύοντας ότι έτσι θα γλιτώσει, έστω και προσωρινά. Επίσης, δεν είναι λίγοι οι βαρυποινίτες συγκρατούμενοί του που ζήτησαν να μεταφερθούν σε άλλη πτέρυγα, γιατί «δεν αντέχουν άλλο», όπως δήλωσαν «να ακούν τη γκρίνια της»!

Ο ίδιος πάντως, προς το παρόν, ελπίζει ότι κάποια στιγμή, θα κερδίσει την συμπάθεια της κοινής γνώμης ώστε να μπορέσει να κάνει αίτηση αποφυλάκισης, με το επιχείρημα ότι είναι ο μόνος τρόπος να γλιτώσει από την σύζυγό του, να πάρει διαζύγιο και να ξαναπαντρευτεί (στο Ντουμπάι αυτή τη φορά, ώστε να μην προκαλέσει ξανά).

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα) 
 του Νίκου Ζαχαριάδη /MoufaNey/protagon






  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :