vorini-gr: Η Δούρου συναντά τον Τσάβες..

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Η Δούρου συναντά τον Τσάβες..


Η Ρένα Δούρου και ο Κώστας Ήσυχος επέστρεψαν από το Φόρουμ του Σαο Πάολο, όπου για τρεις μέρες το Καράκας μετατράπηκε στην πρωτεύουσα της παγκόσμιας αριστεράς, με την συμμετοχή πάνω από 600 αντιπροσώπους, από 50 χώρες. Την τελευταία μέρα 6/7 ενέκριναν την 18η διακήρυξη του Φόρουμ....


Η Ελλάδα του μηνονίου, οι αγώνες του λαού μας και ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν στο επίκεντρο των διεργασιών με δεκάδες παρεμβάσεις και συνεντεύξεις στα κυριότερα τα οπτικοακουστικά και έντυπα Μ.Μ.Ε. της Λατ. Αμερικής και Καραϊβικής.

Κατά την διάρκεια των συναντήσεων ξεχώρισαν οι συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Βολιβαριανής δημοκρατίας της Βενεζουέλας Ούγο Τσάβεζ Φρίας, τον Νικολάς Μαδούρο, Υπ. Εξωτ. , Τεμίρ Πονσερρελεόν, υφυπουργός εξωτ. για την Ευρώπη, την Νομπελίστρια ιθαγενή Μάγια και προεδρική υποψ. της Γουατεμάλας Ριγκομπέρτα Μεντσού, την Μαργαρίτα Ζαπάτα, εγγονή του θρυλικού Μεξικάνου επαναστάτη Εμιλιάνο Ζαπάτα και βετεράνα αντάρτισσα των Σαντινίστας, τον Βάλτερ Πομάρ, μέλος της ηγεσίας του κυβερνώντος κόμματος εργασίας της Βραζιλίας και γραμματέας του Φόρουμ του Σάο Πάολο, την Γαμπριέλα Μοντάνιο, πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Βολιβίας, τον Χ.Ρ. Μπαλαγέρ πρώην Υπουργός Υγείας της Κούβας, μέλος της ηγεσίας του Κ.Κ. και συμπολεμιστής του Τσε Γκεβάρα και Φιντέλ Κάστρο, ανάμεσα σε πολλές άλλες προσωπικότητες και ηγέτες. 

Η ελληνική αντιπροσωπεία βρέθηκε μαζί, επίσης, με τον Ζ.Λ. Μελανσόν προεδρικό υποψ. του Γαλλικού μετώπου της αριστεράς, τον Βίλι Μέγιερ ευρωβουλευτή της Ενωμένης αριστεράς της Ισπανίας, τον Ρενάτο Σοέιρο, μέλος της ηγεσίας του Πορτογαλικού Μπλόκο της αριστεράς, τους διανοουμένους της παγκόσμιας αριστεράς, Ιγνάτιο Ραμονέ και Ατίλιο Μπορόν, που αποδεχτήκαν και πρόσκληση να επισκεφτούν σύντομα την Ελλάδα.

 Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για αναλυτικότερη ενημέρωση προς τα Ελληνικά Μ.Μ.Ε., το αμέσως επόμενο διάστημα. 
Posted on Ιουλίου 10, 2012 by Ρένα Δούρου
To Γραφείο Τύπου ΣΥΝ, 10/7/2012

Φόρουμ του Σάο Πάολο, Καράκας, 6 Ιουλίου 2012 Gabriela Montaño - Πρόεδρος Κοινοβουλίου Βολιβίας, Ρένα Δούρου, Κώστας Ήσυχος (photo: https://www.facebook.com/photo.php...)


  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :