vorini-gr: Βρέθηκαν ντοπαρισμένα και τα Ελγίνεια!

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Βρέθηκαν ντοπαρισμένα και τα Ελγίνεια!


Σε προγραμματισμένο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Βρετανικό Μουσείο, ο Κένταυρος και ο Λάπιθας (του γνωστού γλυπτού) βρέθηκαν θετικοί στην ουσία «Μονοεγωειμαισωστίνη» και αποκλείστηκαν....

Στην Αθήνα θα συνεχίσουν την αιώνια μάχη τους για την επικράτηση, οι δύο πρωταγωνιστές του κλεμμένου γλυπτού του Παρθενώνα, οι οποίοι εκπροσωπούσαν την Ελληνική Μυθολογία σε εκθέματα από όλο τον πλανήτη.

Ως γνωστόν, σύμφωνα με τον μύθο, ο συγκεκριμένος Κένταυρος πίεζε τον Λάπιθα να πάρει επιτέλους μια απόλυτη και φανατισμένη θέση (όπως αρμόζει σε πραγματικούς Έλληνες) σε ένα επίμαχο θέμα της επικαιρότητας, ώστε να τσακωθούν αξιοπρεπώς και ο Λάπιθας επέμενε να μη φανατίζεται με αποτέλεσμα να στρέψει εναντίον του τους πάντες.

Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την υπόθεση της πρωταθλήτριας του Τριπλούν, Βούλας Παπαχρήστου, οι υπεύθυνοι του Μουσείου παρατήρησαν ασυνήθιστη δραστηριότητα στην πτέρυγα με τα γλυπτά του Παρθενώνα: Φωνές, καυγάδες, απειλές με κεφαλαία, ενώ η αύξηση του μυικού όγκου τους λόγω ισχυρών ποσοτήτων «Χρυσαυγίνης» και «Φανατίνης», σε συνδιασμό με τα social Media, ήταν προφανής.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν εκπρόσωποι των δύο μυθικών ηρώων, γίνεται λόγος για «στοχευμένη επίθεση εναντίον τους από το διεφθαρμένο Ολυμπιακό κατεστημένο, που αντί να κοιτάξει να εφαρμόσει την Παγκόσμια Ειρήνη, εξαντλεί την αυστηρότητά του σε γλυπτά που παραφέρθηκαν και ζήτησαν συγγνώμη.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια :