vorini-gr: Διαβάστε στο HOT DOC.. που κυκλοφορεί

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Διαβάστε στο HOT DOC.. που κυκλοφορεί


 Εφοπλιστές Πατριώτες με φορολόγηση ψιλικατζίδικου -Με ποιον νόμο διαιωνίζονται 56 φοροαπαλλαγές τις οποίες απολαμβάνουν οι εφοπλιστές; - Η ανύπαρκτη προσφορά τους στην ελληνική οικονομία....
  • Πώς εκβιάζουν για να μη φορολογηθούν.
  •  Γιώργος Βερνίκος Ο βίος και η πολιτεία του εφοπλιστή που έμελλε να γίνει υφυπουργός Ναυτιλίας για λίγες ώρες. 
  •  Πλοία «Δημητρούλες» στο Αιγαίο μην με παίρνετε καλέ! «Δεσποινίδες» ετών 40 σε Αιγαίο και Ιόνιο ταλαιπωρούν και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια επιβατών και πληρώματος. 
  • DIGEA: Μετάβαση στα πολυεθνικά κέρδη… ψηφιακά Αλλάζει η TV, αλλάζουν οι έννοιες, η διαπλοκή μένει. Πώς οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών με το που μπήκαν στο χωράφι των συχνοτήτων αποφάσισαν να το λεηλατήσουν.
  •  Τα γιλέκα του Καματερού και το Telemarketing του Τριανταφυλλόπουλου Νέο νερό του Καματερού τα ακριβά νανογιλέκα του Μάκη. Άχρηστα αν όχι επικίνδυνα, δείχνουν οι επιστημονικές αναλύσεις. Παίρνει μέτρα η επιστημονική κοινότητα.
  • Το κινητό σου σε παρακολουθεί! Πώς ανά πάσα στιγμή όποιος το αποφασίσει μπορεί να καταγράφει τα SMS μας, το Gmail μας, τις κλήσεις μας, τις επαφές μας, τις φωτογραφίες μας, τα βίντεο που έχουμε φυλαγμένα στο κινητό μας, ακόμη και τη δραστηριότητά μας στο Facebook. 
  •  Πληρωμένος έρωτας στα χρόνια της οικονομικής χολέρας Πώς επηρεάζει η οικονομική κρίση τη βιομηχανία του σεξ; Νομοθεσίες, μέτρα και τάσεις στα αλλοτινά και σύγχρονα μπορντέλα της γηραιάς ηπείρου που στροβιλίζεται στη δίνη της λιτότητας. Δανοί: οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο! Διαβάστε γιατί!
  • Ο Θεός «νοίκιασε» στο CERN: «Άνθρωποι, να σας συστήσουμε το μποζόνιο!» Διαβάστε τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο μας να έχει μάζα. Ο Δημήτρης Νανόπουλος, ο πρωτεργάτης του Cern, καθηγητής της Φυσικής Υψηλών Ενεργειών μιλά αποκλειστικά στο HOT DOC και απορρίπτει κατηγορηματικά τον όρο «σωματίδιο του Θεού» για το μποζόνιο. Αναλύει τις επιπτώσεις των ανακαλύψεων της Γενεύης στην επιστήμη και στον άνθρωπο. Θεός και μποζόνιο. Πώς διαχρονικά η Εκκλησία αντιστρατεύεται την επιστημονική απόδειξη. Από την Ιερά Εξέταση στους σύγχρονους αντιδαρβινιστές. 
Δείτε το τηλεοπτικό σποτ του 7ου τεύχους του HOT DOC που κυκλοφορεί από τις 19 Ιουλίου στα περίπτερα και στο ίντερνετ:









  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :