vorini-gr: «2012: Η Οδύσσεια ενός CD στα βάθη του Διαστήματος»

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

«2012: Η Οδύσσεια ενός CD στα βάθη του Διαστήματος»


Ούτε στα παιδικά μας όνειρα δεν είχαμε τη φαντασία που έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Ποιος Σπίλμπεργκ και ποιος Άρθουρ Κλαρκ! Αυτοί ξεπέρασαν τους πάντες και τα πάντα...

Ώσπου ξαφνικά η περιβόητη χαμένη λίστα των Ελλήνων καταθετών βρέθηκε στα χέρια του "άμεμπτου" Βαγγέλη Βενιζέλου που σαν άλλος "Chuck" Norris" που σώζει την κατάσταση στο τελευταίο λεπτό....την παραδίδει στα χέρια του εισαγγελέα!

Κακό σενάριο με πολιτική χυδαιότητα και εξευτελισμό του πολιτικού ήθους της χώρας μας.
Και το λέω αυτό διότι όλοι ήξεραν αλλά έδωσαν χρόνο- στους Έλληνες μεγαλοκαταθέτες του εξωτερικού να βγάλουν έξω τα λεφτά- όπως επίσης και στους μεγάλους φοροφυγάδες  αυτούς δηλαδή που έβγαλαν παράνομα χρήματα από μίζες και τώρα τα έχουν σε υπεράκτιες εταιρείες που κανείς δε γνωρίζει που και σε ποιον ανήκουν. 

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι το πολιτικό μας σύστημα είναι σαπρό,διαβρωμένο και παραδομένο πλέον στις προσταγές της κάθε Λαγκάρντ και του κάθε υπαλληλίσκου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Και όσον αφορά για τον πρώην υπουργό Οικονομικών Παπακωνσταντίνου Γεώργιο...η δυστυχής και τραγική πολιτική του πορεία αλλά και η ανευθυνότητα του μιλά από μόνη της!

Πολιτικές ξεφτίλες άνευ ορίων και πολιτικοί παλιμπαιδισμοί.!!
Αλίμονό μας!!


Δείτε σχετικά άρθρα κάνοντας κλικ επάνω στην εικόνα:






  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :