vorini-gr: «Διαστημική κάψουλα» δήλωνε τη βίλα της η Γιάννα!

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

«Διαστημική κάψουλα» δήλωνε τη βίλα της η Γιάννα!


Μια ειδική ρύθμιση που πέρασε σαν τροπολογία επί υπουργίας Ευάγγελου, χρησιμοποίησε το ζεύγος του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου. Σύμφωνα με την τροπολογία...

...αυτή, τα διαστημόπλοια και οι ιπτάμενοι δίσκοι, δικαιούνται απαλλαγή από το χαράτσι της ΔΕΗ, αρκεί μια φορά τουλάχιστον, ο ιδιοκτήτης τους να έχει κάνει ελεύθερη πτώση από τη στρατόσφαιρα, όπως ο Αυστριακός αλεξιπτωτιστής.

Αν και δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό, η κα Αγγελοπούλου, δικαιούνταν να κάνει χρήση της συγκεκριμένης ρύθμισης, αφού ασχολείται συστηματικά με το άθλημα (φωτό) , πολύ πριν από τον Αυστριακό. Μάλιστα για το σκοπό αυτόν, έχει τελειοποιήσει το περίφημο λευκό καπέλο, που της χρησιμεύει όχι μόνο σαν κεραία επικοινωνίας, αλλά και σαν αλεξίπτωτο-πηδάλιο. 

Με το σπίτι της στο διάστημα, πάντως, η ισχυρή Κυρία, έσπασε το δεκόρ δουλικότητας υπουργού, καταφέρνοντας να πετύχει τη μεγαλύτερη εξυπηρέτηση που έχει πετύχει ποτέ επιχειρηματίας με ιπτάμενο δίσκο, από υπουργό. 

Επιχειρώντας να απαντήσει στον θόρυβο που ξέσπασε μετά την αποκάλυψη, η κα Αγγελοπούλου δήλωσε ότι ως γνωστόν δεν έχει κανένα λόγο να εξαπατήσει το κράτος κλέβοντας την εφορία. Ο μόνος λόγος που το έκανε, ήταν για να την σπάσει στους κατοίκους του Ψυχικού, που αντιδρούν στην εγκατάσταση διαστημικών βάσεων (με μπαλόνια ανύψωσης), στην περιοχή τους.

Ο κ. Βενιζέλος από την πλευρά του, διευκρίνησε ότι δεν θυμάται να έκανε τέτοια ρύθμιση, πράγμα που αποδεικνύει ότι τον ψέκάζουν οι εβραίοι από τη λέσχη Bildemberg, που ανακάλυψε στη λίστα που δεν είδε. Προκαλώντας έτσι την οργή του Πάνου Καμμένου, που θεώρησε οτι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, προσπαθεί να του πάρει την πελατεία.

Η κα Αγγελοπούλου, ενώ ετοιμάζεται να σπάσει το ρεκόρ «εξυπηρέτησης» επιχειρηματία από υπουργό, χωρίς προφανή λόγο. (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

# ----------------------------------
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

 Sources of Information:του Νίκου Ζαχαριάδη /MoufaNey/protagon

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :