vorini-gr: HOTDOC | Αποκαλύψεις | Η ημερομηνία αλλοίωσης της Λίστας Λαγκάρντ είναι 4 και 5 Αυγούστου του 2010.

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

HOTDOC | Αποκαλύψεις | Η ημερομηνία αλλοίωσης της Λίστας Λαγκάρντ είναι 4 και 5 Αυγούστου του 2010.

 Οι αποκαλύψεις του HOTDOC που κυκλοφορεί ανατρέπουν τα δεδομένα αλλοίωσης της Λίστας

Σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη που έγινε από πιστοποιημένο εργαστήριο ηλεκτρονικών πειστηρίων με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, όπως αυτές που χρησιμοποιεί το FBI και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αυτή είναι...
..η ημερομηνία που το CD μεταγράφηκε σε στικάκι usb, χωρίς όμως να γίνει πλήρης αντιγραφή του αρχικού αρχείου.

Όπως λένε οι πραγματογνώμονες, είναι εύκολο να μεταγραφεί ένα USB σε USB και να εμφανίζεται προχρονολογημένο. Αρκεί κάποιος να αλλάξει με πολύ εύκολο τρόπο την ημερομηνία στον υπολογιστή. Υπενθυμίζουμε και είναι τροφή για σκέψη ότι ο κ. Βενιζέλος, είχε επτά μήνες στην τσέπη του το στικάκι. 

Αυτό που αποκτά όμως ιδιαίτερη σημασία είναι το πότε ακριβώς μετετράπη το CD σε USB. Το ΗΟΤDOC έδωσε για πραγματογνωμομσύνη το USB που προήλθε από το CD. Και αυτό είναι ένα δεδομένο, όπως επίσης και η ημερομηνία της δημιουργίας των αρχείων .xls η οποία δεν μπορεί να αλλάξει.
Ερωτηματικά προκύπτουν για τις διαρροές στον Τύπο από την πλευρά του κ. Πεπόνη σύμφωνα με τις οποίες η αλλοίωση της Λίστας Λαγκάρντ έγινε στις 8-11 Ιουλίου του 2011. Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο οικονομικός εισαγγελέας έχει πραγματοποιήσει πραγματογνωμοσύνη στο στικάκι που έχει στα χέρια του και για ποιους λόγους αρνείται να παραδώσει τη Λίστα στο Σφακιανάκη και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη παρόλο που έχει λάβει εγγράφως σαφή εντολή από τον Άρειο Πάγο.

Η εσπευσμένη διαρροή στον Τύπο και τα αναπάντητα ερωτήματα που δεν έχουν διευκρινιστεί δεν φωτίζουν μια τόσο σοβαρή υπόθεση αλλά τη συσκοτίζουν περισσότερο την ίδια στιγμή που μετά τις αποκαλύψεις του HOTDOC για τη Λίστα Λαγκάρντ προκύπτει και πάλι μείζον πολιτικό θέμα για τους εμπλεκόμενους. 

Διαβάστε στο  HOTDOC που κυκλοφορεί όλα τα δεδομένα της πραγματογνωμοσύνης για το πότε και πως αλλοιώθηκε η Λίστα Λαγκάρντ.




  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :