vorini-gr: Η Σακοράφα πετάει το... ακόντιο στον Τσίπρα (;)

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Η Σακοράφα πετάει το... ακόντιο στον Τσίπρα (;)

Την πρώτη σοβαρή εκ των έσω αμφισβήτηση υπέστη ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε τα πυρά της Σοφίας Σακοράφα, η οποία με μια ομιλία-καταπέλτη τον κατηγόρησε ουσιαστικά ότι προδίδει τον αντιμνημονιακό αγώνα....


Η κ. Σακοράφα αναφέρεται στα ταξίδια του κ. Τσίπρα σε Ουάσινγκτον και Βερολίνο και στις «δηλώσεις νομιμότητας» που έκανε καθώς «πήραν το χαρακτήρα του καλού πολιτικού χώρου που δίνει τις εξετάσεις του στους δανειστές, στους τοκογλύφους, ώστε να προαχθεί σε εν δυνάμει κυβέρνηση».

Στο κείμενό της, που δημοσιεύτηκε στην προσωπική της ιστοσελίδα, η κ. Σακοράφα καυτηριάζει τη σκοπιμότητα και το μήνυμα που εξέπεμψαν τα ταξίδια του κ. Τσίπρα, αλλά και την υποχώρηση από το πεδίο των κοινωνικών αγώνων, κάνοντας λόγο για «αίσθημα πολιτικής απογοήτευσης» και για επιλογές «που μας καθιστούν αναξιόπιστους».

Χαρακτηριστικά, τον κατηγορεί για «αγιοποίηση του αμερικανικού καπιταλισμού», ενώ από την κριτική της δεν λείπει η απουσία του ΣΥΡΙΖΑ από τους δρόμους, λέγοντας «Πού ήταν τα δεκάδες χιλιάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την Αθήνα;

Γιατί δεν βρεθήκαμε συντονισμένα 500 στελέχη από την προηγουμένη εκεί, ώστε να μετατρέψουμε το θέμα της επιστράτευσης σε μείζον πολιτικό θέμα;».


Source via

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :