vorini-gr: Και μαθήματα στριπτίζ, σε γνήσιες Ελληνοπούλες, από τη Χρυσή Αυγή!

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Και μαθήματα στριπτίζ, σε γνήσιες Ελληνοπούλες, από τη Χρυσή Αυγή!


Σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, «στριπτιζαγωγοί» της οργάνωσης, μεταλαμπαδεύουν στις πατριώτισσες την τέχνη του χορού σε στύλο και του γδυσίματος, για να σταματήσουν - επιτέλους - να έρχονται σε επαφή, με ξένες, τα σεξουαλικά πεινασμένα ελληνόπουλα!..

Σύμφωνα με ανάρτηση, στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, «περίπου 20 νέες, κοπέλες, βρέθηκαν μαζί με τους κηδεμόνες τους στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης στο Ζούμπερι. Εκεί ξεκίνησε ένας νέος κύκλος σεξουαλικής αφύπνισης με την ονομασία «Διάπλαση της Ανάφτρας», αναφέρει η ανάρτηση.

Ο κοπέλες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έτυχε να χάσουν την παρθενιά τους από ατύχημα με καρέκλα – άρα θυσιάζονται για το καλό της πατρίδας. Εκεί, πεπειραμένοι «ξεπεταγωγοί» της τοπικής οργάνωσης, τις διδάσκουν να χορεύουν αισθησιακά, σύμφωνα με τα πρότυπα της αρχαίας ελληνικής σεξουαλικότητας, όπως αυτή αποτυπώνεται στους αμφορείς, στο αρχαίο ελληνικό πάνθεον και στη Μαρία τη Μαγδαληνή.

Παρόμοιες δράσεις προαναγγέλονται και για τις «επισκέπτριες» - έτσι λέγονται, στη γλώσσα της πατρίδας, οι «βίζιτες» - και για τις πρωταγωνίστριες πορνό. Εξάλλου, όπως αναφέρεται στο βιβλίο του Γεωργίου Γεωργαλά «Ορμόνες και Εθνικισμός», «κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής εγρήγορσης, μια στριπτιζέζ μπορεί να φυτέψει, στο ελληνόπουλο, πρότυπα και αξίες της πατρίδας».

Στα μαθήματα, επίσης, συμπεριλαμβάνεται μάθημα από χρυσαυγίτες δασκάλους, ώστε να ξεχάσουν την ορθογραφία που ξέρουν (αφού η μόρφωση είναι χαρακτηριστικό της «κλεπτοδημοκρατίας») και τεχνικές ώστε να διαπιστώνουν ότι ο πελάτης που τους αφήνει το χαρτονόμισμα στο string («κορδόνι» ελληνιστί), είναι γνήσιος Έλληνας (μέσω ερωτήσεων για την ελληνική μυθολογία).

Στην φωτογραφία στο ειδικά διαμορφωμένο στρηπτιζάδικο της οργάνωσης, ελληνοπούλες μαθαίνουν την αξία του γδυσίματος, της πρόκλησης και της πατριωτικής στύσης (μαζί με τους εθνικά υπερήφανους γονείς τους)

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα) 



  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :