Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Κάλεσμα του Αραβαντινού στον Ντέμη | Τον προόριζε προπονητή του Σ.Ο.Κ.Κ (Σωφρονιστικός Όμιλος Κρατουμένων Κορυδαλλού)!

Ο διεθνής άσος, που διετέλεσε πρόεδρος της «Ενωσης» από το 2004 έως το 2008, κλήθηκε από τον  αντιπρόεδρο των σωφρονιστικών υπαλλήλων, Αντώνη Αραβαντινό ως...

...προπονητής της ομάδας Σ.Ο.Κ.Κ.  (Σωφρονιστικός Όμιλος Κρατουμένων Κορυδαλλού) με το αστρονομικό ποσό των 35.600.000 ευρώ ετησίως.

Ο διεθνής άσος παρουσιάστηκε «αυτοβούλως» στην ΓΑΔΑ προκειμένου να θέσει στην διάθεση των κρατουμένων τα προσόντα που κατέχει για την  ανάπλαση του Σ.Ο.Κ.Κ., για όσο διάστημα θα ηγείται του ποδοσφαιρικού αυτού team.

Αποχώρισαν της προπόνησης  Γαβαλάς και  Άκης.
 Από την πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον προαύλιο χώρο των φυλακών προέκυψαν προβλήματα συνεννόησης μεταξύ του γκολκίπερ Λάκη Γαβαλά και του κεντρικού «αμυντικού» Άκη Τσοχατζόπουλου οι οποίοι απεχώρησαν ομού μετά από φραστικό επεισόδιο από τα πρώτα κιόλας λεπτά της προπόνησης.

Ερωτηθείς ο διεθνής Ντέμης για το περιστατικό διευκρίνησε πως ο γκολκίπερ Λάκης ενοχλήθηκε από τον συμπαίχτη του Άκη γιατί στο 15ο κιόλας λεπτό του αγώνα που ο γκολκίπερ είχε εισπράξει ήδη 12 γκόλ, τον είπε...«χώνα» (χωνί)!


(Σημείωση: Το άρθρο αυτό ανήκει στην κατηγορία FANTASTIC SATIRE STORIES με στόχο τη σάτιρα)
 Digital_images_processing_by Takis.Vorini_March_2013  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δημοσίευση σχολίου