vorini-gr: Ο Καμμένος βράβευσε τα σκυλιά που γαύγισαν την τρόικα!

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ο Καμμένος βράβευσε τα σκυλιά που γαύγισαν την τρόικα!

Με το μετάλλιο "Κώστας Πρέκας", για την εξόχως ηρωική στάση τους, το αριστείο για τις εξαιρετικές πράξεις που τελέστηκαν εν υπηρεσία, το χρυσό παράσημο του «Νέου Γοργοπόταμου», που θεσπίστηκε από τους...

..Ανεξάρτητους Έλληνες, φέτος και ισόβια τροφοδοσία σε Friskies, τιμήθηκαν χθες τα αδέσποτα του υπουργείου Οικονομικών για την προσφορά τους στον αντι-μνημονιακό αγώνα, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ταυτόχρονα, αποφασίστηκε, από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, τα συγκεκριμένα σκυλιά να αποκτήσουν καινούρια ονόματα, αφού το «Μαξ» και το «Αζώρ», τους έχουν δοθεί από προσκυνημένους εβραιοσιωνιστές και δεν αρμόζουν σε γνήσια ελληνόψυχα τετράποδα.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της συγκινητικής τελετής, συζητήθηκε η πρόταση του Παύλου Χαϊκάλη, ο Λουκάνικος, ο ηγέτης της αντιστασιακής αγέλης, να τοποθετηθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Α’ Αθηνών, ώστε η αντικατοχική φωνή του να ακούγεται συνεχώς μέσα στο Κοινοβούλιο.

Από την πλευρά τους, τα γενναία τετράποδα της Νέας Εθνικής Αντίστασης, δάγκωσαν με χαρά τις άκρες από τα έπιπλα, γαύγισαν (από ευτυχία) όταν τα πλησίασε η Χρυσούλα Γιαταγάνα και δοκίμασαν να αποκτήσουν στενές σχέσεις με το μπατζάκι του Τέρενς Κουίκ.

****Στην φωτογραφία (άνω) αναμνηστικό στιγμιότυπο από την εκδήλωση προς τιμήν των αδέσποτων του υπουργείου Οικονομικών. «Μέχρι τώρα έλεγαν ότι οι Έλληνες πολεμάνε σαν τα σκυλιά. Από σήμερα θα λέμε ότι τα σκυλιά πολεμάνε σαν Έλληνες», είπε ο Πάνος Καμμένος.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)



  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :