vorini-gr: Δορυφορική εκπομπή θηλασμού ξεκινά η Σάντυ Κουτσοσταμάτη

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Δορυφορική εκπομπή θηλασμού ξεκινά η Σάντυ Κουτσοσταμάτη


Ένα ακόμα βήμα στoν αγώνα της για ελεύθερο, αποενοχοποιημένο και δημόσιο τάισμα μωρών, ξεκινά η γνωστή ψυχολόγος -με καθημερινή, ζωντανή εκπομπή- θηλασμού, που θα μεταδίδεται σε όλο τον κόσμο, μέσω του δορυφόρου Hellas-Sat..

Μια επαναστατική ιδέα θέτει σε εφαρμογή η Σάντυ Κουτσοσταμάτη αντιδρώντας έτσι στην παρατήρηση που δέχθηκε από παρουσιαστή τηλεοπτικής εκπομπής, όταν -κατά τη διάρκεια συνέντευξης- θέλησε να θηλάσει το παιδί της και αντιμετώπισε βλέμμα απορίας (που, δικαίως, ερμήνευσε ως αποδοκιμασία). 

Στην εκπομπή της, που κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται «Ρουφ Γκάρντεν», η Σάντυ Κουτσοσταμάτη θα θηλάζει ζωντανά, ενώ ταυτόχρονα θα απαντάει σε τηλεφωνήματα του κοινού. 

Στο συμβόλαιό της, πάντως, με την εταιρία παραγωγής, έχει μπει ρήτρα που προβλέπει ότι, σε περίπτωση που το παιδί της κας Κουτσοσταμάτη είναι χορτάτο και δεν θέλει να εκπληρώσει τις τηλεοπικές του υποχρεώσεις, η παρουσιάστρια υποχρεούται να το αντικαταστήσει με άλλο, που θα της παρέχει η παραγωγή. 

Τέλος, μέσα στα άμεσα πλάνα της παρουσιάστριας για την εκπομπή, είναι να θηλάσει τον Γιώργο Κατίδη, τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ που προκάλεσε σάλο λόγω του ναζιστικού χαιρετισμού του, καθώς η Σάντυ θεωρεί ότι όλα αυτά τα κάνει επειδή δεν θήλασε αρκετά ως παιδί. 

 (Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

 

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :