vorini-gr: Τσίπρας και Καραμανλής έγιναν κολλητοί, χθες, στο Μέγαρο!

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Τσίπρας και Καραμανλής έγιναν κολλητοί, χθες, στο Μέγαρο!

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έμειναν στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής, συζητώντας και πίνοντας, ο πρώην πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επιβεβαιώνοντας όσους ισχυρίζονταν πως μια νέα πολιτική φιλία γεννήθηκε!..

Το τραγούδι «Όσα λένε οι άντρες μεταξύ τους», αυτόν τον ύμνο στην ανδρική φιλία, θύμισαν χθες το βράδυ - στην εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή - ο Αλέξης Τσίπρας και ο συνεπώνυμος του εθνάρχη, πρώην πρωθυπουργός.

Οι δυο τους συζητούσαν τσουγκρίζοντας τα ποτά τους και ανταλλάσσοντας όρκους φιλίας μέχρι το πρωί, χωρίς να δίνουν σημασία στους παριστάμενους που σχολίαζαν τη νέα προσέγγιση των «καραμανλικών» με την Αριστερά και τους νέους συσχετισμούς που προκύπτουν.

Αν και στην αρχή οι δύο άντρες αντάλλαξαν μια ψυχρή χειραψία, στη συνέχεια - μετά το τέλος της εκδήλωσης - και ενώ όλοι είχαν τελειώσει με τις προσευχές στον Εθνάρχη και είχαν αποθέσει τα τάματα στην εικόνα του, οι δυο τους κάθισαν παράμερα και άρχισαν να συζητούν, λέγοντας μάλιστα και ανέκδοτα που τους έκαναν να ξεσπάνε σε γέλια.

Πιθανότατα, ο Κώστας Καραμανλής, συγκινησιακά φορτισμένος, βρήκε στον Αλέξη Τσίπρα κάποιον να μιλήσει, επιτέλους, για όσα τον απασχολούν. Το ίδιο και ο Αλέξης Τσίπρας, που βρήκε κάποιον να τον καταλαβαίνει. Μάλιστα, κάποια στιγμή, ακούστηκε να αποκαλεί τον Κώστα Καραμανλή «κολλητέ» και «man».

Κανείς δεν ξέρει πώς τελείωσε η βραδιά για τους δύο άντρες που κάποια στιγμή - σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες - ακούστηκαν να λένε ότι θα πάρουν το φουσκωτό του πρώην πρωθυπουργού να την κάνουν για κανένα νησί.

Την αίσθηση, πάντως, ότι δρομολογούνται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις - πιθανότατα με τη δημιουργία ενός νέου σχηματισμού - επιβεβαίωσε και η κίνηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος τους πρότεινε να ενταχθούν στον Κεντροαριστερό χώρο του.

****Στη φωτογραφία (άνω) οι δύο πολιτικοί άντρες σε στιγμή αλκοολούχας οικειότητας, χθες στο Μέγαρο, μετά την εκδήλωση, επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)



  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :