vorini-gr: Tηλεαστέρες μεγάλων ιδιωτικών καναλιών στην λίστα Νικολούδη!

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Tηλεαστέρες μεγάλων ιδιωτικών καναλιών στην λίστα Νικολούδη!

Περιέργως στις πρόσφατες διαρροές για τους δημοσιογράφους οι οποίοι ελέγχονται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν εκείνοι των αριστερών πεποιθήσεων -παρότι σ΄αυτές τις περιπτώσεις καταλυτικός είναι ο ρόλος της δεξιάς τσέπης...

Έτσι περέμειναν στο απυρόβλητο εξέχουσες τηλεοπτικές προσωπικότητες όπως πρωινός παρουσιαστής μεγάλου καναλιού που έπεσε στα δίχτυα του κ. Νικολούδη η χαριτωμένος πολιτικός συντάκτης του ίδιου καναλιού. 

Αμφότεροι οι οποίοι διακρίνονται για το χιούμορ και το μπρίο τους αντίστοιχα επιχειρούν με το στυλ ψόφιος κοριός να περάσουν στην απέναντι όχθη δίχως να βραχούν. Αλλά και σε ανταγωνιστικό κανάλι οι πρόσφατες αλλαγές δεν έχουν να κάνουν απλά με την προβληματική τηλεθέαση. 

Οι διαδρομιστές των καναλιών κάνουν λόγο για «ανεξήγητους» πλουτισμούς πολλών γνωστών τηελαστέρων οι οποίοι προφανώς αισθάνθηκαν μειονεκτικά όταν διαπίστωσαν ότι δεν συμπεριλαμβάνονται σε κάποια λίστα με κύρος όπως είναι η γνωστή της Λαγκάρντ, η λίστα του κ. Τσοχατζόπουλου και η παλαιότερη του κ. Χριστοφοράκου. 

 Σαφώς η λίστα του κ. Νικολούδη δεν διαθέτει αντίστοιχη γκλαμουριά με τις προαναφερθείσες αλλά είναι και αυτή μια κάποια λύση για επίδοξους συγγραφείς ιστορικών πονημάτων και φινετσάτα αγόρια του πολιτικού ρεπορτάζ που ανδρώθηκαν στα γόνατα επιφανών καθηγητριών της δημοσιογραφίας. 

H κάποιων αθλητικών τηλεαστέρων με άποψη και αδυναμία στο ρεπορτάζ παρασκηνίου και στα (πολλά) λεφτά!


kourdistoportocali.com/articles/.

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :