vorini-gr: Στο τέλος θα του χρεώσουν και ταξίδια στην Σελήνη!

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Στο τέλος θα του χρεώσουν και ταξίδια στην Σελήνη!

Οι προσπάθειες διαπόμπευσης του συνδικαλισμού και των οργάνων του στην Ελλάδα εδώ και καιρό καλά κρατεί...

Η κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος σε πελατειακές και αντιπαραγωγικές δραστηριότητες τώρα χρησιμοποιείται από κάποιους ως πρόσχημα-όπλο για την σπίλωση των τελευταίων συνδικαλιστικών φορέων στη χώρα μας.

Εισαγγελείς και δικαστές που κλείνουν τόσο καιρό τα μάτια και το στόμα μπρος στη λεηλασία του Ελληνικού λαού "σκοπεύουν" τώρα ενάντια στους αγώνες των εργαζομένων και των εκπροσώπων τους.

 Η σύλληψη του Νίκου Φωτόπουλου δεν είναι καθόλου τυχαία και συμπτωματική.
Δεν πρέπει να υπάρχει στην Ελλάδα συνδικαλισμός και εργατικοί αγώνες. Αυτό προστάζει η νέα τάξη πραγμάτων και η Τρόικα και αυτό επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί σύντομα.

Δεν θέλουν αντιρρησίες στην εφαρμογή των προγραμμάτων τους τα οποία είναι άκρως μελετημένα και  σκοπεύουν στην καταρράκωση του εργατικού δυναμικού της χώρας μας, σενάριο παράλληλο με  την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Ο Νίκος Φωτόπουλος ο συνδικαλιστής που πριν από λίγους μήνες είχε δηλώσει ότι αν βρεθεί στον ίδιο έστω και ένα ευρώ, τότε θα αυτοκτονήσει....αποδίδει όλα αυτά σε συμφέροντα τα οποία θέλουν να αρπάξουν τη ΔΕΗ από τα χέρια του ελληνικού λαού.
 Και εγώ τον πιστεύω.

Όσο δε για τα προβλεπόμενα από τη υπηρεσία ταξίδια για την ανάπτυξη των σχέσεων των μελών της ομοσπονδίας  με συναδέλφους άλλων χωρών τα  θεώρησαν σπατάλες και υπερβολές .

Παρολίγον να του χρεώσουν και ταξίδια στην Σελήνη!
Μην μασάτε....και τα μάτια σας ανοιχτά κλεφτόπουλα...Οι καιροί είναι πονηροί!

Διαβάστε τη δήλωση και ανοιχτή επιστολή του προέδρου ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ (εδώ)

Article & Digital image processing by takis Vorini_April_2013

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 



Δεν υπάρχουν σχόλια :