vorini-gr: Υποψηφιότητα επίσημου «τελάλη» του βρετανικού θρόνου είχε δηλώσει ο Άδωνις!

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Υποψηφιότητα επίσημου «τελάλη» του βρετανικού θρόνου είχε δηλώσει ο Άδωνις!


Την υποψηφιότητα του ως «τελάλη» για την αναγγελία της ονομασίας του νεογέννητου διάδοχου του βρετανικού θρόνου είχε δηλώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης λόγω της ιδιαίτερης χροιάς της φωνής του η οποία είναι χαρακτηριστική...

Την ιδέα την έδωσαν οι απανταχού φίλοι και πελάτες του συμπαθέστατου βιβλιοπώλη που τον απολαμβάνουν καθημερινώς στις τηλεπωλήσεις βιβλίων και φιλοσοφικών δοκιμίων σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι.

Εκτός της ιδέας της ελληνοβρετανικής προσέγγισης θα ήταν και παγκόσμια πρώτη από την μεριά της ελληνικής κυβέρνησης 'Ελλην υπουργός να ανακοινώνει πρώτος το όνομα  του νεογέννητου διάδοχου.

Όμως η «στεντόρεια αλλά και τσιριχτή φωνή» του Άδωνι προβλημάτισαν την Kate και τον William σκεπτόμενοι το ενδεχόμενο ο διάδοχος να καταληφθεί από vertigo και να του παρουσιάσει ψυχολογικές ανεπανόρθωτες βλάβες στον μετέπειτα βίο του. 

Έτσι ο ατυχής Άδωνις αρκέστηκε στην ανάγνωση κατά μόνας του προσωπικού του αριστουργήματος «ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ» προς ιδίαν τέρψη, αναγέννηση του ανθρώπινου πνεύματος και εξάγνιση της ψυχής..

***Στην εικόνα (άνω) ο Άδωνις ως επίσημος τελάλης  έξω από το νοσοκομείο Σεν Μέι, στο Πάντιγκτον του Λονδίνου, λίγο πριν αντικατασταθεί σύμφωνα με το Associated Press, από τον Tony Appleton.


(Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία "Fantastic Satire Stories με στόχο τη σάτιρα και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα)
takis Vorini


 Digital_image_processing_by takis_Vorini_Jule_2013

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :