vorini-gr: Ν. Δένδιας | «Γραφικότητες» ΣΥΡΙΖΑ περί πυρκαγιών

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ν. Δένδιας | «Γραφικότητες» ΣΥΡΙΖΑ περί πυρκαγιών

Για γραφικότητες κάνει λόγο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, σχολιάζοντας ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ σχετικά με τις πυρκαγιές οι οποίες έχουν ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα σε διάφορα σημεία της επικράτειας...

«O ΣΥΡΙΖΑ, μετά την πρόσληψη των πάντων, υπόσχεται τώρα ότι θα καταργήσει τις πυρκαγιές! Δυστυχώς, κάθε ανακοίνωση του συγκεκριμένου κόμματος διευρύνει τα όρια της γραφικότητας», αναφέρει ο κ. Δένδιας.

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση σημείωνε ότι, αντί πολιτικών αποτροπής και αποκατάστασης, στη Βουλή συζητιέται άρον - άρον «η νομιμοποίηση των αυθαιρέτων».

Οι Δήμοι, υπογράμμιζε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, ευρισκόμενοι υπό επιτροπεία του Παρατηρητηρίου, δεν είχαν την δυνατότητα να ασκήσουν δράσεις πρόληψης για την απομάκρυνση των ξερών χόρτων και κλαδιών και σκουπιδιών από τις παρυφές των δασών.

«Δυστυχώς η συγκεκριμένη κυβέρνηση προτάσσει το συμφέρον των δανειστών από την χρηματοδότηση πολιτικών πρόληψης, αντιμετώπισης, αποκατάστασης, είναι επικίνδυνη για την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον και πρέπει να ανατραπεί», κατέληγε ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς.



Δεν υπάρχουν σχόλια :