vorini-gr: Δάκρυσε το εικόνισμα της Όλγας Τρέμη

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Δάκρυσε το εικόνισμα της Όλγας Τρέμη


Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως ζούμε ένα θαύμα. Η εικόνα της Όλγας Τρέμη, αυτό το εικόνισμα της μνημονιακής λατρείας, δάκρυσε...

Μάρτυρες οι χιλιάδες των θεατών του Mega, οι οποίοι παρακολούθησαν την παρουσιάστρια να λυγίζει, να έχει ένα ελαφρύ τσάκισμα στη φωνή και -πολλοί λένε -να δακρύζει τελικώς, λίγο αφότου ανακάλυψε μέσω ενός ρεπορτάζ στο δελτίο, πως στην Ελλάδα άνθρωποι πεινάνε, παιδιά πεθαίνουν, εργαζόμενοι δεν πληρώνονται.

 Λίγα λεπτά πριν, είχε παίξει στο δελτίο το ρεπορτάζ που έδειχνε πως μανάδες αφήνουν τα παιδιά τους στο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας για να μπορέσουν να επιβιώσουν, στο οποίο Νηπιαγωγείο, οι εργαζόμενοι μένουν επί μήνες απλήρωτοι. Απορώ πώς αυτό το ρεπορτάζ έπαιξε, περνώντας τις κόκκινες γραμμές απαγορεύσεων του ΕΣΡ, που δεν επιτρέπει να δείχνουν τα κανάλια εικόνες φτώχεια και καταστροφής από την επικράτεια.

Όπως και να έχει είναι μάλλον βέβαιο, πως η συγκίνηση της παρουσιάστριας, προέκυψε από τη διαπίστωση πως τα τελευταία τρία χρόνια, την εξαπατούν συστηματικά, εμφανίζοντας εικόνες σωτηρίας της χώρας. Η ευαίσθητη Όλγα κατάλαβε πως όσα έλεγε στο δελτίο για την καταστροφή που θα έρθει αν δεν πιστέψουμε τον φίλο και σχεδόν συγγενή Βενιζέλο, πως η υποστήριξη σε όσα απαιτεί η τρόικα και το μνημόνιο που υποστήριζε με σθένος, ήταν μια πλάνη.

Έτσι μόλις είδε την αλήθεια, τσάκισε, λύγισε, αισθάνθηκε πιθανόν εκείνη την ώρα μάνα και σκέφθηκε πως παιδιά σαν το δικό της, δεν ζουν στα εκατοντάδες τετραγωνικά των ακριβών διαμερισμάτων, αλλά στο δρόμο.

Πως δεν ζουν στην οδό Ρηγίλλης αλλά στο δρόμο της πείνας. Δεν είναι κακό να είσαι πλούσιος και ταυτόχρονα να συμπονάς τους άλλους. Κακό είναι να θέλεις τους άλλους φτωχούς, επειδή είσαι εσύ πλούσιος.

Το θαύμα του δακρύσματος της σπάνιας τροϊκανής εικόνας, ανακοινώθηκε,-πιθανόν για όσους δεν το πρόσεξαν,-από το site του πρώην συζύγου της και διευθυντή της στο Mega ,Χρήστου Παναγιωτόπουλου με τίτλο «Έκλαψε η Όλγα Τρέμη στη διάρκεια του δελτίου», προκαλώντας το σταυροκόπημα χιλιάδων τηλεθεατών.

Για ευτυχή συγκυρία, την ώρα του κλάματος ,η Όλγα, ήταν σεμνή, ταπεινή και λιτή. Δεν φορούσε κανένα από τα πολλά κοσμήματα Vaν Cleef,ώστε να δώσει την ευκαιρία στους κακόβουλους να πουν «πούλα κυρά μου ένα μόνο από αυτά που φοράς να ταΐσεις 10 ορφανοτροφεία».


Κείμενο:Κώστας  Βαξεβάνης
Επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini




 
koutipandoras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :