vorini-gr: Σαμαράς | Έδεσε Βορίδη και Χρύσανθο για την ασφάλεια του Αντετοκούνμπο

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Σαμαράς | Έδεσε Βορίδη και Χρύσανθο για την ασφάλεια του Αντετοκούνμπο

Με τεράστιες ποσότητες κολλητικής ταινίας ακινητοποίησε, καλού-κακού, τους στενούς του συνεργάτες ο πρωθυπουργός, προκειμένου να μην παρασυρθούν από τα αντανακλαστικά τους και επιτεθούν από συνήθεια στον έγχρωμο μετανάστη…

Μπροστά στον κίνδυνο ο Μάκης Βορίδης ή ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, να εκφράσουν για άλλη μια φορά τις πραγματικές τους σκέψεις και να καταστρέψουν μια τόσο δυνατή επικοινωνιακή στιγμή, όπως είναι η επίσκεψη του μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς προτίμησε να ακολουθήσει δραστικές μεθόδους: Έδεσε και φίμωσε με δυνατή κολλητική ταινία τους δύο συνεργάτες του, ώστε να εξουδετερωθούν και αυτοί και τα αντι-μεταναστευτικά τους ένστικτα.

Οι δύο συνεργάτες του πρωθυπουργού, γνωστοί τόσο για την αντίθεσή τους στην παρουσία μεταναστών στη χώρα, όσο και για την έλλειψη αυτοσυγκράτησης που συχνά εκθέτει τον Αντώνη Σαμαρά (βλ. Επίθεση στον Ανδρέα Παπανδρέου), ήταν πολύ πιθανόν να παρασυρθούν βλέποντας τον νεαρό αθλητή.

Και ξεχνώντας την εθνική επιτυχία του, να επιλεγεί 15ος στα drafts του NBA, να του επιτεθούν για να τον προπηλακίσουν ή ακόμα και να τον απελάσουν, παρά την εντολησαμαρά, για το αντίθετο, που επιβάλλει την αποθέωση των success stories, από όπου κι αν προέρχονται.

Σύμφωνα, πάντως, με τις εξηγήσεις που δόθηκαν μέσω της επίσημης ανακοίνωσης από το γραφείο του πρωθυπουργού, οι δύο «μη συμπαθούντες τους έγχρωμους», συνεργάτες του πρωθυπουργού, ζήτησαν οι ίδιοι να δεθούν, όπως ο Οδυσσέας στο κατάρτι, για να μη βλάψουν ούτε την εικόνα της χώρας, ούτε την εικόνα του Αντώνη Σαμαρά.

Στην εικόνα (άνω) η αναμνηστική φωτογραφία του πρωθυπουργού, με το εθνικά υπερήφανο Ελληνόπουλο. Πίσω από την ταινία, κατά πάσα πιθανότητα οι δύο συνεργάτες του πρωθουπουργού, χαμογελούν και αυτοί).

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


  
Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
  
Article: Νίκος Ζαχαριάδης /MoufaNey/protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια :