vorini-gr: Με τη βοήθεια της COSCO ετοιμάζεται η νέα ΕΡΤ!

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Με τη βοήθεια της COSCO ετοιμάζεται η νέα ΕΡΤ!


Δοκιμάστική εκπομπή του καινούριου προγράμματος της Δημόσιας Τηλεόρασης, που εμφανίστηκε για λίγο τυχαία, αποκάλυψε όχι μόνο τα ιδεογράμματα στο νέο λογότυπο, αλλά και τις κινέζες παρουσιάστριες του δελτίου ειδήσεων...

Την αδιαμφισβήτητη ικανότητα των κινέζων, να παράγουν φτηνά και γρήγορα αντίγραφα, φαίνεται ότι εκμεταλλεύθηκε η Ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να δημιουργήσει τη νέα δημόσια τηλεόρση στα πρότυπα του BBC!

Μπορεί οι λεπτομέρειες της συμφωνίας να μην έχουν γίνει γνωστές, καθώς το όλο εγχείρημα καλύπτεται από πέπλο μυστικότητας, αλλά τόσο το νέο λογότυπο, όπως εμφανίστηκε στα πλαίσια δοκιμαστικής εκπομπής, όσο και η προφανής καταγωγή της νέας παρουσιάστριας, δεν αφήνουν πολλές αμφιβολίες για την επέκταση της συνεργασίας με την COSCO και σε άλλους τομείς, πέρα από το λιμάνι του Πειραιά.

Μάλιστα, με τα νέα στοιχεία, εξηγείται και η ξαφνική απομάκρυνση του καπετάνιου Γουέι Τζιαφού (του παρασημοφορημένου), από την ηγεσία της COSCO, προφανώς για να έρθει στη θέση του, κάποιος πιο ειδικός για την τηλεόραση, ώστε να προχωρήσει το νέο project του κινέζικου επιχειρηματικού κολοσσού.

Τέλος, φαίνεται ότι με την ανάθεση της δημόσιας τηλεόρασης στους Κινέζους, η κυβέρνηση γλιτώνει μια και καλή, τις όποιες κατηγορίες για λογοκρισία και για παρεμβάσεις. Όχι επειδή οι κινέζοι δεν θα κάνουν παρεμβάσεις, αλλά επειδή κανείς δεν θα ενδιαφέρεται, αφού θα λογοκρίνουν μόνο τις ειδήσεις που αφορούν αυτούς!

***Στην εικόνα (άνω) η μορφή της Νέας Ελληνικής τηλεόρασης μετέ την συνδρομή της αδελφής cosco.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δείτε ζωντανά την εκπομπή της ΕΡΤ -ΕΡΤ3- ΒΟΥΛΗ...εδώ

  
Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
  
Article: Νίκος Ζαχαριάδης /MoufaNey/protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια :