vorini-gr: ΡΕΠΟΡΤΑΖ | Νέα μόδα | Παρά την κρίση, αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που κάνουν λεύκανση πρωκτού!

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΡΕΠΟΡΤΑΖ | Νέα μόδα | Παρά την κρίση, αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που κάνουν λεύκανση πρωκτού!

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, ολοένα και περισσότερες νεαρές ηλικίας 25 έως 30 ετών, σπεύδουν σε κάποιο δερματολόγο ή πλαστικό χειρούργο για να λευκάνουν την κωλοτρυπίδα τους...

Ωστόσο η είδηση δεν είναι η ραγδαία αύξηση λευκάνσεων πρωκτού, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να θεωρηθεί μόδα όπως το instagram, τα brazilian και το frozen yoghurt, αλλά το γεγονός πως κάτι τέτοιο λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα της κρίσης και των μνημονίων.

Ο κύριος λόγος που πολλές νεαρές κοπέλες στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα ώστε να μαζέψουν το χρηματικό ποσό που θα τους επιτρέψει να λευκάνουν τη σούφρα τους, είναι η ίδια η οικονομική κρίση που σύμφωνα με πολλούς “γεννά ευκαιρίες”. Έτσι, οι πιο προνοητικές νεαρές άδραξαν την ευκαιρία και στράφηκαν στη βιομηχανία πορνό, όπου ως γνωστόν η λευκή κωλοτρυπίδα αποτελεί προαπαιτούμενο για μία αξιοπρεπή διεθνή καριέρα. 

Ένας άλλος λόγος είναι το γεγονός πως μη έχοντας χρήματα για πολυήμερες καλοκαιρινές διακοπές και ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας, οι νεαρές κοπέλες επέλεξαν να πληρώσουν το κατά πολύ μικρότερο χρηματικό ποσό ώστε να λευκάνουν την κωλότρυπά τους. Η εξήγηση είναι απλή και έγκειται στο γεγονός πως αδυνατώντας να αποκτήσουν το επιθυμητό μαύρισμα που θα έδινε στο σώμα τους την ίδια απόχρωση με αυτή της κωλοτρυπίδας τους, οι νεαρές κοπέλες στράφηκαν σε μια πιο ριζοσπαστική λύση για το πρόβλημά τους, τη λύση της λεύκανσης. 

Ένας εξίσου σημαντικός λόγος για τη ραγδαία αύξηση των λευκάνσεων πρωκτού είναι η ανάγκη των νεαρών γυναικών να διαμαρτυρηθούν για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Όπως λένε και οι ίδιες… “Η λεύκανση του πρωκτού μας αποτελεί μία συμβολική ακτιβιστική κίνηση ενάντια στη μιζέρια και τη μαυρίλα που επικρατεί στη ζωή μας”, συμπληρώνοντας “Καλούμε όλες τις γυναίκες και, γιατί όχι, και όλους τους άντρες να λευκάνουν τον πρωκτό τους, περνώντας στην Κυβέρνηση ένα ηχηρό μήνυμα”. 

Τέλος, δεν είναι λίγοι αυτοί που εντάσσουν την κίνηση αυτή στα πλαίσια μιας παγκόσμιας συνωμοσίας που ως μόνο στόχο έχει να βλάψει τον ελληνισμό, δημιουργώντας τις βάσεις για στρεβλώσεις γύρω από τη φυλετική μας καθαρότητα καθώς η μαύρη σούφρα ως γνωστόν αποτελεί χαρακτηριστικό μόνο της ελληνικής φυλής και διαφθείροντας τη νεολαία μας περνώντας της μηνύματα που αντίκεινται στα χριστιανικά ιδεώδη. 

έγραψε ο Arkan


   

Δεν υπάρχουν σχόλια :