vorini-gr: Από που ξεφύτρωσε άραγε τόσος αντιφασισμός;

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Από που ξεφύτρωσε άραγε τόσος αντιφασισμός;

Μετά τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τους Νεοναζί της Χρυσής  Αυγής το τοπίο στα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης άλλαξε άρδην...

Οι μέχρι χθες "θωπεύοντες τα ώτα" της Χρυσής Αυγής, δίνοντας τους ακόμη και συμβουλές κοσμίας συμμόρφωσης, σήμερα παρουσιάζονται ως επικριτές της.

Το πόσο εύκολα άλλαξαν  ιδεολογίες και πρακτικές τα μέσα ενημέρωσης εν μία νυκτί αυτό δεν μπόρεσε κανείς να το καταλάβει.

Δημοσιογράφοι,δημοσιογραφίσκοι, τσοντοκάναλα και αναλυτές ανακάλυψαν τον βόθρο που λέγεται Χρυσή Αυγή και με εμφανή αλλά και υπέρμετρο αντιφασισμό που  βρομούσε αφόρητα επιδόθηκαν στο κυνήγι των υπαιτίων που δήθεν δεν γνώριζαν μέχρι σήμερα.

Το αίμα του αθώου Παύλου Φύσσα έσπευσαν άπαντες με αυτό τον υποκριτικό τρόπο να ξεφορτωθούν από τις πλάτες τους αλλά και να το χρησιμοποιήσουν προς ίδιον όφελος.

Το δυναμικό προφίλ των Νεοναζί δεν φτιάχτηκε σε μια νύχτα.  Το έθρεψαν και το γιγάντωσαν οι καναλάρχες και τα τσιράκια τους με τον προπαγανδιστικό τρόπο που γνωρίζουν αυτοί καλλίτερα.

Ας σταματήσουν αυτές τις γελοιότητες και τα αντιφασιστικά παραληρήματα και ας επικεντρωθούν στην ανάδειξη της υγιούς Δημοκρατίας μέσα από ένα δίκαιο νομοθετικό πλαίσιο που μέχρι σήμερα άπαντες αποφεύγουν να θεσπίσουν.

takis Vorini

Digital_image_processing_by takis_Vorini_Sept_2013



Δεν υπάρχουν σχόλια :