vorini-gr: Θύμα "γονεϊκής καταπίεσης" η Ρεπούση (!)

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Θύμα "γονεϊκής καταπίεσης" η Ρεπούση (!)

Επιτέλους ευρέθη η εξήγηση της συμπεριφοράς της βουλευτού Ρεπούση η οποία προσδιορίστηκε στην παιδική της ηλικία...

Έγκριτοι ψυχολόγοι-ψυχοθεραπευτές απεφάνθησαν ότι το πρόβλημα της Ρεπούση προσδιορίζεται στους χρόνους της παιδικής της ηλικίας.

Κλεισμένη σε ενα παιδικό δωμάτιο ώρες ατέλειωτες, κάτω από την "πιεστική προτροπή" των γονέων της γα μελέτη, απορροφούσε γνώση από τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, την νεότερη ελληνική Ιστορία καθώς επίσης και από θρησκευτικά χειρόγραφα κηρύγματα του αποθανόντος πλέον αρχιεπισκόπου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη.

Τούτο είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία συναισθημάτων θυμού, απογοήτευσης φόβου,  οξυθυμίας, κούρασης και κατάθλιψης, που την κυριαρχούσαν και δεν της επέτρεπαν να λειτουργήσει έτσι όπως θα ήθελε.

Φήμες εικάζουν πως από την παιδική ηλικία της Ρεπούση ενεπνεύσθει η Sofia Coppola και έγραψε το σενάριο της ταινίας "The Virgin Suicides" (?)  

***Στην εικόνα που εξασφαλίσαμε δείχνει τη Ρεπούση στο παιδικό της δωμάτιο να "απορροφά" μετά μανίας τους αρχαίους αλλά και τους νεώτερους Έλληνες συγγραφείς υπό "γονική επίβλεψη".

(Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα)

takis Vorini


 Digital_image_processing_by takis_Vorini_Sept_2013

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :