vorini-gr: Κι άλλες αποδείξεις σοβαρότητας της Χρυσής Αυγής στο Twitter του Μπάμπη Παπαδημητρίου!

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Κι άλλες αποδείξεις σοβαρότητας της Χρυσής Αυγής στο Twitter του Μπάμπη Παπαδημητρίου!

Μια κονκάρδα που καρφιτσώνεται πάνω στα θύματα των ξυλοδαρμών χρησιμοποιούν τα μέλη της Χρυσής Αυγής για να δηλώσουν ότι έχουν αφήσει οριστικά πίσω τους τα χρόνια της μη σοβαρότητας και, πλέον, είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν σε σοβαρή κυβέρνηση..

Τις αδιάψευστες αποδείξεις μιας ακόμα επίθεσης σοβαρότητας της Χρυσής Αυγής -αυτή τη φορά σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα- ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου, για να στηρίξει τα λεγόμενά του.

Θέλοντας να αποδείξει το χάσμα που χωρίζει τους ναζιστές χρυσαυγίτες, που βαράνε με χαρακτηριστική ελαφρότητα, από τους σοβαρούς χουντικούς που βαράνε σοβαρά, ο Μπάμπης ο Προξενήτρας, (όπως είναι το παρατσούκλι του, λόγω του πολιτικού προξενιού που επιδιώκει), εστίασε στην κονκάρδα που οι επιτιθέμενοι φρόντισαν να καρφιτσώσουν πάνω στην μπλούζα του θύματός τους.

Στην κονκάρδα δεσπόζει ένα ανθρωπάκι τύπου smiley, μόνο που το στόμα του αντί να χαμογελάει, είναι ίσιο για να δηλώνει «σοβαρότητα», ενώ γύρω του είναι γραμμένη η φράση «Είμαστε Σοβαροί» και «Χρυσή Αυγή».

Εικάζεται ότι η ενέργεια αυτή της Χρυσής Αυγής, λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση του Μπάμπη Παπαδημητρίου, αποτελεί ένα είδος μηνύματος, σχετικά με τις προθέσεις της να ενταχθεί στη μεγάλη «σοβαρή δεξιά παράταξη» και να κάνει χαρούμενους κάποιους συνεργάτες του πρωθυπουργού, που είχαν μεν ως επάγγελμα τη Δεξιά, αλλά το χόμπι τους παρέμενε η ακροδεξιά.

***Στην εικόνα η κονκάρδα που βρέθηκε καρφιτσωμένη πάνω στα ρούχα ενός από τα θύματα της επίθεσης, φαίνεται ξεκάθαρα στο tweet του Μπάμπη Παπαδημητρίου

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :