vorini-gr: O Στουρνάρας ...πήρε τον μισό μισθό των 500 ευρώ από πατέρα 3 παιδιών !

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

O Στουρνάρας ...πήρε τον μισό μισθό των 500 ευρώ από πατέρα 3 παιδιών !

Για την φουκαριάρα την μάνα του Στουρνάρα ρε γαμώτο !  Που ζει με  500 ευρώ ...Αυτός να ζήσει μαζί με τα παιδιά του μόνο με  250 ευρώ Δείτε είδηση να ανατριχιάσετε !..

«Η εφορία μου κατέσχεσε το μισθό» κατήγγειλε ένας 53χρονος ιδιωτικός υπάλληλος και πρώην επιχειρηματίας, στην εκπομπή του Νικου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ...

Ο 53χρονος, από το Λουτράκι Κορινθίας, ο οποίος λαμβάνει μισθό 550 ευρώ, εργαζόμενος ως οδηγός σε σχολείο, κατήγγειλε ότι έγινε κατάσχεση στον τραπεζικό του λογαριασμό για τη μισθοδοσία από την Εφορία, εξαιτίας χρέους από την επιχείρηση που διατηρούσε και έκλεισε.

Ο ίδιος οφείλει το ποσό των 25.000 ευρώ που προέκυψαν, οταν διατηρούσε κατάστημα με ψιλικά. Απευθύνθηκε στην Εφορία ζητώντας συμβιβασμό, ώστε να το εξοφλήσει σε δόσεις. Η ΔΟΥ του ζήτησε να καταβάλει 1.480 ευρώ το μήνα. 

Ο ιδιωτικός υπάλληλος, πατέρας τεσσάρων, απάντησε ότι δεν μπορεί να πληρώνει αυτό το ποσό, δεδομένων των πόρων του, αντιπροτείνοντας το ποσό των 250 ευρώ το μήνα. «Δεν είμαι μπαταχτσής. Τριάντα χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας ήμουν σωστός και τώρα θέλω να σας φάω 25.000;» ανέφερε προς τη ΔΟΥ.

Η εφορία δεν δέχθηκε και τα χειρότερα ήρθαν σύντομα.

Όταν ο 53χρονος πήγε στην τράπεζα για να κάνει ανάληψη από τον λογαριασμό του διαπίστωσε ότι «έλειπαν» 260 ευρώ, έχοντας υπόλοιπο 280 ευρώ, από τον μισθό του.

«Έκαναν κατάσχεση στις καταθέσεις μου χωρίς ειδοποίηση» δηλώνει, έπειτα από επικοινωνία με την τράπεζα. Ουσιαστικά, η εφορία δεν δέχτηκε τα 250 ευρώ το μήνα που πρότεινε ο ίδιος αλλά του αφαίρεσαν αυτόματα τα 260!

Ο 53χρονος τόνισε χαρακτηριστικά: «Με ωθούν στα άκρα. Το πολιτικό σύστημα ασελγεί πάνω μας».



  
Surse: papatzides

Δεν υπάρχουν σχόλια :