vorini-gr: Ο Βενιζέλος στα κάγκελα της Κομισιόν με ντουντούκα!

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ο Βενιζέλος στα κάγκελα της Κομισιόν με ντουντούκα!

Τις μεθόδους διαμαρτυρίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Ραχήλ Μακρή, υιοθέτησε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης απέναντι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην προσπάθειά του να βρει «έγκυρους πολιτικούς συνομιλητές»..

Φωνάζοντας «Βοήθεια, βοήθεια, με πιέζουν», ο Ευάγγελος Βενιζέλος,  ανέβηκε στα κάγκελα της Κομισιόν στις Βρυξέλες, διαμαρτυρόμενος επειδή οι υπεύθυνοι δεν τον άφηναν να μπει μέσα προκειμένου να αναζητήσει τους έγκυρους πολιτικούς συνομιλητές που θα τον καταλαβαίνουν.

Ως γνωστόν, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, αναζητάει συνομιλητές οι οποίοι να καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι να μην εφαρμόζονται τα ενιαία μισθολόγια και να μην πατάσσεται η φοροδιαφυγή, για να σταματήσουν επιτέλους οι πιέσεις και να του δίνουν τη δόση, χωρίς τζιριτζάντζουλες και, κυρίως, χωρίς να ρωτάνε πού πάνε τα λεφτά.

Η ένταση κλιμακώθηκε, όταν παράγοντες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τον πλησίασαν και του ζήτησαν να μην ταυτίζει τον ελληνικό λαό με το πολιτικό προσωπικό της χώρας, γιατί ενώ ο λαός έχει κάνει θυσίες, το πολιτικό προσωπικό δεν έχει κάνει καμία. Στην παρατήρηση αυτή, ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξοργίστηκε ακόμα περισσότερο και άρχισε να φωνάζει ότι προσπαθούν να τον συνθλίψουν με ένα μπαστούνι του σκι.

**Στη  φωτογραφία ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ανεβασμένος στα κάγκελα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ζητάει έγκυρους πολιτικούς συνομιλητές σαν τον εαυτό του, ώστε να καταλαβαίνονται και να μην τον πιέζουν

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια :