vorini-gr: Ο Στουρνάρας με «μνημονιακό» πείσμα προσπαθεί να κάνει τις ελληνικές μεγαλουπόλεις Λονδίνο του 1952

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ο Στουρνάρας με «μνημονιακό» πείσμα προσπαθεί να κάνει τις ελληνικές μεγαλουπόλεις Λονδίνο του 1952

Ο «τεχνοκράτης» υπουργός των οικονομικών της Τρόϊκας Γ.Στουρνάρας με «μνημονιακό» πείσμα επιμένει στις υψηλές τιμές του πετρελαίου θέρμανσης αναγκάζοντας τον κόσμο να ζεσταθεί με οτιδήποτε βρει εύκαιρο και οικονομικό μπροστά του... 


Ο «υπουργός των αριθμών» και η κυβέρνηση του δεν έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης η οποία τείνει να πνίξει τους κατοίκους τον μεγαλουπόλεων στην αιθάλη με απρόβλεπτες συνέπειες ακόμα και στο θάνατο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα εκείνο του Δεκεμβρίου του 1952 στο Λονδίνο της τότε κρίσης, δηλαδή εξήντα χρόνια πριν, όπου 12.000 Λονδρέζοι έχασαν τη ζωή τους από τον καπνό τζακιών.

Επιπλέον, 100.000 Λονδρέζοι ασθένησαν, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στο αναπνευστικό τους σύστημα, με άγνωστες μακροχρόνιες συνέπειες για τη ζωή τους.
Η τότε κυβέρνηση έλαβε άμεσα μέτρα.

Στην Ελλάδα του 2013 η δική μας κυβέρνηση καλεί τον κόσμο να πάρει ένα επίδομα  με περίπλοκες διαδικασίες αντί να κατεβάζει την τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης για να ζεσταθεί το κοκαλάκι του κάθε πολίτη φθηνά και αβίαστα παίρνοντας άμεσα μέτρα αντιμετώπισης. 

Η κυβέρνηση αυτή θαρρώ πως  αν είχε «τσίπα» και ανθρωπιά έπρεπε ήδη να είχε παραιτηθεί  από τον πρώτο θάνατο των συμπολιτών μας από μαγκάλι αντί να περιμένει να πεθάνει μαζικά μια ολόκληρη πόλη.

Η «μνημονιακή» σας αιθαλομίχλη κύριε υπουργέ σκοτώνει...αυτό πρέπει να σας γίνει κατανοητό, αν δεν θέλετε να κλάψουμε δεκάδες θύματα.

Δείτε παρακάτω εικόνες από την θανατηφόρα αιθαλομίχλη στο Λονδίνο το 1952...





....και παρακάτω στην Αθήνα του 2013

...και ο θεός να βάλει το χέρι του!!



Digital image processing by takis Vorini Dec2013

Δεν υπάρχουν σχόλια :