vorini-gr: Μέλος της οργάνωσης «Δεν Πληρώνω με Τίποτα» ο Λιάπης

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Μέλος της οργάνωσης «Δεν Πληρώνω με Τίποτα» ο Λιάπης

Με πλαστές πινακίδες,χωρίς δίπλωμα και ανασφάλιστο όχημα συνελήφθη ο πρώην Υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης...

Από την ανάκριση προέκυψε ότι ο  πρώην υπουργός ανήκει στο κίνημα «Δεν πληρώνω με τίποτα» δηλώνοντας στον Εισαγγελέα και στους δημοσιογράφους ότι κατέθεσε τις πινακίδες για οικονομικούς λόγους. «Συνταξιούχος είμαι» είπε, τονίζοντας  πως κυκλοφόρησε το τζιπ του για να γεμίσει τις μπαταρίες.

Μετά από τις σπαρακτικές αυτές δηλώσεις ο Δήμος Αθηναίων με πρωτοβουλία του εύσπλαχνου Δημάρχου κ.Καμίνη έσπευσαν να εντάξουν τον κ.Λιάπη σε κοινωνικό πρόγραμμα για συνταξιούχους που χρίζουν άμεσης οικονομικής βοήθειας αλλά και ψυχολογικής υποστήριξης.

Μήνυμα αγωνιστικής συμπαράστασης προσέτρεξε να αποδώσει ο επίσης πρώην υφυπουργός Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ Κίμωνας Κουλούρης ο οποίος  στο παρελθόν είχε παρόμοια τραυματική εμπειρία όταν παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και στη συνέχεια χτύπησε με το αυτοκίνητό του αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, προσπαθώντας να αποφύγει έλεγχο της τροχαίας.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς έστειλαν στον κ.Λιάπη  μέλη της οργάνωσης «Δεν Πληρώνω με Τίποτα» με συνθήματα του τύπου:
«Λευτεριά στον Μισέλ»
«Σήμερα κυκλοφορούν τα πλαστά» κ.α


***Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα.

takis Vorini

 Digital image processing by takis Vorini Dec2013

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια :