vorini-gr: Στην υπηρεσία της αντιτρομοκρατικής η Άση Μπήλιου (!)

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Στην υπηρεσία της αντιτρομοκρατικής η Άση Μπήλιου (!)

Μετά την επικήρυξη των τρομοκρατών έναντι του ποσού των 4 εκατ. ευρώ και κατόπιν πολύωρων διαβουλεύσεων  με υψηλά στελέχη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας ο Υπουργός κ.Ν.Δένδιας απεφάσισε να  στρατολογήσει την αστρολόγο μελλοντολόγο κ.Άση Μπήλιου...

Χρησιμοποιώντας την αστρολογία σαν εργαλείο αυτογνωσίας και πρόβλεψης η Άση με την συμπαράσταση του κ.Δένδια σε πρώτη φάση  άρχισε να φτιάχνει τον αστρολογικό χάρτη του Χριστόδουλου Ξηρού με βάση την ημερομηνία γέννησης και τον ωροσκόπο του.

«Είναι ένα σύνθετο θέμα», είπε η Άση. «Θα πρέπει να αναλύσω πρώτα τη δαιδαλώδη προσωπικότητα του Χρ. Ξηρού και αυτό απαιτεί χρόνο». «Σε γενικές γραμμές όμως χρειάζομαι ένα 6ωρο καθημερινά για να γράψω τις προβλέψεις μου λόγω της περίεργης θέσης του "ανάδρομου Ερμή" και της Σελήνης που παρατηρείται αυτή την εποχή». 

Η αστρολόγος και mentalist Άση ζήτησε από την αντιτρομοκρατική προσωπικά αντικείμενα του Χρ. Ξηρού από τις φυλακές Κορυδαλλού που θα την βοηθήσουν να εντοπίσει το αστρικό στίγμα του.

Ο κ.Ν.Δένδιας δήλωσε ικανοποιημένος προς τους δημοσιογράφους:
«Κύριοι τα άστρα... μίλησαν»

«Με την βοήθεια των αστρολογικών συντεταγμένων, ειναι ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός του Χρ. Ξηρού και των συνεργατών του».

Στην εικόνα η Άση Μπήλιου στον ιδιωτικό της χώρο πλαισιωμένη από τον Κ.Δένδια σε μια προσπάθεια επίδειξης των αστρολογικών της δυνατοτήτων.


***Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα.

takis Vorini



Digital image processing by takis Vorini/

Δεν υπάρχουν σχόλια :