vorini-gr: Βγαίνει σιγά-σιγά από το «κώμα» ο Γιώργος Παπανδρέου | Αισιόδοξοι οι θεράποντες ιατροί (!)

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Βγαίνει σιγά-σιγά από το «κώμα» ο Γιώργος Παπανδρέου | Αισιόδοξοι οι θεράποντες ιατροί (!)

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον τέως πρωθυπουργό και αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου καθώς η εκπρόσωπος του δήλωσε επίσημα ότι «κάποιες στιγμές δείχνει σημάδια συνείδησης» και σιγά-σιγά δείχνει να βγαίνει από το κώμα που βρίσκεται εδώ και τέσσερα χρόνια, μετά το τραγικό ατύχημα με κανό που είχε στο Καστελόριζο, τον Απρίλιο του 2010...

Πρόκειται για την πρώτη ανάκτηση των αισθήσεων από πλευράς του ελπιδοφόρου ηγέτη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς από την ημέρα που εισήχθη στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, δήλωσε η εκπρόσωπος του.

«Ο κ. Παπανδρέου κάνει τη δική του πρόοδο. Δείχνει σημάδια συνείδησης και αφύπνισης. Είμαστε στο πλευρό του σε όλη αυτή τη μακριά και δύσκολη μάχη, μαζί με το ιατρικό τιμ του Ωνάσειου και παραμένουμε αισιόδοξοι. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη» σημείωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου, ο οποίος συνέχισε: «Βέβαια έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. 

Ακόμη και αφού βγει από το κώμα, ο κ. Παπανδρέου θα χρειαστεί ένα μακρύ διάστημα αποθεραπείας, ενώ σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να συμφιλιωθεί με όσα έχουν συμβεί στη χώρα κατά τη διάρκεια της απουσίας του».

«Παρόλα αυτά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι. Ίσως δεν είναι μακριά η μέρα που θα έχουμε τη χαρά να ξαναδούμε τον Γιώργο Παπανδρέου στο στίβο της ενεργού πολιτικής και να τον απολαύσουμε να αγορεύει από το βήμα της Βουλής για μια ακόμη φορά» συμπλήρωσε με συγκίνηση.

Ο βετεράνος ανανεωτής του σοσιαλισμού είχε τραυματιστεί στις 23 Απριλίου 2010, όταν είχε συγκρουστεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε βράχο ενώ έκανε κανό στο ακριτικό Καστελόριζο, σε ένα διάλειμμα από τα καθήκοντα του ως επικεφαλής της χώρας και υπό την πίεση των διαπραγματεύσεων για την ένταξη στο μηχανισμό στήριξης με τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Τα ενθαρρυντικά νέα για την κατάσταση της υγείας του κ. Παπανδρέου χαιρέτισαν στελέχη των κομμάτων όλου του πολιτικού φάσματος, ηγέτες των ισχυρότερων χωρών του πλανήτη αλλά και εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Αρμάδας Σουρεαλιστών Οπαδών του Κανό, στη συνείδηση των οποίων ο πρώην πρωθυπουργός έχει άθελα του κατακτήσει εμβληματική θέση.



Article: tokoulouri - επεξεργασμένη εικόνα-video: takis Vorini


Δεν υπάρχουν σχόλια :