vorini-gr: Αγωγή Σαμαρά σε Μπαλτάκο, για την επιμέλεια των εικόνων!

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Αγωγή Σαμαρά σε Μπαλτάκο, για την επιμέλεια των εικόνων!

Δικαστικό αγώνα για να αποκτήσει την κηδεμονία των θρησκευτικών εικόνων που βρίσκονταν στον τοίχο του γ.γ. της Κυβέρνησης, προτίθεται να δώσει ο Αντώνης Σαμαράς, ύστερα από τον επώδυνο χωρισμό τους...

«Ούτε ένα εικόνισμα δεν θα του αφήσω του ψεύτη», φέρεται να είπε σε στενούς του συνεργάτες ο Αντώνης Σαμαράς, δείχνοντας έτσι την πίκρα του για την «διπλή ζωή» του πρώην πολιτικού συντρόφου του, Τάκη Μπαλτάκου, τον οποίο πηγαίνει στα δικαστήρια για εγκατάλειψη πολιτικής στέγης.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Αντώνης Σαμαράς, διεκδικεί την επιμέλεια των οκτώ από τις εννιά εικόνες του Τάκη Μπαλτάκου, θεωρώντας ότι αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της κοινής τους πολιτικής ζωής.

Στον κ. Μπαλτάκο, ο πρωθυπουργός προτίθεται να αφήσει την περίφημη «Παναγία τη Χρυσαυγίτισσα» διότι έχει μια όμοια στο συρτάρι του γραφείου του –δώρο από τον πρώην γραμματέα του. Επίσης, του παραχωρεί, τα ρόπαλα, τις χρυσαυγίτικες μπλούζες και τις ασπίδες με το σύμβολο της Χρυσής Αυγής, που βρέθηκαν στο γραφείο του κ. Μπαλτάκου, γιατί δεν θέλει να του θυμίζουν την απιστία.

Σύμφωνα πάντως με κύκλους του Μαξίμου, ο πρωθυπουργός έχει μετανιώσει για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον πρώην κυβερνητικό σύντροφό του. «Έπρεπε να υποψιαστώ ότι κάτι τρέχει όταν τον έπιασα στην τουαλέτα να χαιρετά ναζιστικά και μου δικαιολογήθηκε ότι έκανε σκιά γιατί τον ενοχλούσε το φως», φέρεται ότι είπε ο κ. Σαμαράς. «Ή όταν μου έλεγε ότι πηγαίνει στις κατηχήσεις της Χρυσής Αυγής λόγω του cetering»...

Τέλος, ο Αντώνης Σαμαράς, θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα να διορίσει καινούργιο γραμματέα, γιατί δεν είναι έτοιμος ψυχολογικά και γιατί του λείπει ο Τάκης. Όμως όπως εμπιστεύθηκε στους στενούς του συνεργάτες, με τον επόμενο -όταν έρθει τελικά- θα συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

*Στην εικόνα συντετριμμένος ο Αντώνης Σαμαράς, ετοιμάζεται να μηνύσει τον Τάκη Μπαλτάκο για Εγκατάλειψη Πολιτικής Στέγης και να του πάρει όλες τις εικόνες για εκδίκηση!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)



  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :