vorini-gr: Με στολή Σπαρτιάτη εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Μπαλτάκος!

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Με στολή Σπαρτιάτη εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Μπαλτάκος!

Ο πρώην Γραμματέας της Κυβέρνησης, απαλλαγμένος πλέον από την υποχρέωση να ακολουθεί τα προσχήματα λόγω του θεσμικού του ρόλου, εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία και φόρεσε τα αγαπημένα του ρούχα..


Την κρυφή ενδυματολογική του ατζέντα, έδειξε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια ο Τάκης Μπαλτάκος, όπου εμφανίστηκε με την αγαπημένη του πολεμική στολή των Σπαρτιατών, την οπόια μέχρι σήμερα φορούσε μόνο στον στενό φιλικό του κύκλο.

Πάντως, ο κ. Μπαλτάκος, αντιμετώπισε πρόβλημα στην είσοδο των δικαστηρίων στην Ευελπίδων, καθώς οι φύλακες δεν τον άφησαν να πάρει μαζί του το αυθεντικό σπαθί, με το ποίο σκόπευε να επιτεθεί στους «εχθρούς της Πατρίδος», όπως δήλωσε ο ίδιος, αλλά του το αντικατέστησαν με ένα ίδιο πλαστικό, για να μη φωνάζει.

Μόλις βρέθηκε στο χώρο των δικαστηρίων, κατευθύνθηκε προς το κυλικείο, όπου απαίτησε να του σερβίρουν Μέλανα Ζωμό, ενώ μόλις διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει, άρχισε να επιτίθεται στα δέντρα και στα παγκάκια, αποκαλώντας τα «Αθηναίους προδότες» και «λαπάδες».

Στη συνέχεια, θέλοντας να δείξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε η «Κρυπτεία», μπροστά στα έκπληκα βλέμματα των παρευρισκομένων, κινήθηκε με έντεχνους ελιγμούς μάχης – τους οποίους έχει περιγράψει λετομερώς στα βιβλία του, μέχρι το γραφείο της εισαγγελέως κυρίας Νταγιάντα.

Στην πορεία του προς το γραφείο της Εισαγγελέως, έσπρωξε με την ασπίδα του μια ομάδα δικηγόρων τους οποίους χαρακτήρισε «κομμουνιστοσυμμορίτας», μάσησε μερικά φύλλα πικροδάφνης και στη συνέχεια άρχισε να σπάει όποιο κινητό τηλέφωνο έβρισκε μπροστά του, κραυγάζοντας «Ιλι Ιλί Λαμά Σαβαχθανί» και δηλώνοντας ότι το να σπας τηλέφωνα είναι πράξη Ιερή που επιβάλλει ο Αρχαίος Κώδικας Τιμής των Σπαρτιατών, «για μηχανήματα του διαβόλου που κινηματογραφούν τους αθώους ανθρώπους».

**Στην εικόνα ο Τάκης Μπαλτάκος, έξω από το γραφείο της Εισαγγελέως, καλεί τους συμπολεμιστές του να σχηματίσουν φάλαγγα για να επιτεθούν στους εχθρούς.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)



  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :