vorini-gr: Μόνο μέσα από ύβρεις και οχετό ακούγεσαι πλέον βρε Πάγκαλε..

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Μόνο μέσα από ύβρεις και οχετό ακούγεσαι πλέον βρε Πάγκαλε..

Ο τρισάθλιος και βρωμερός οχετός του Θ.Πάγκαλου άνοιξε και πάλι τους κρουνούς του για να ξεστομίσει ύβρεις, αυτή  τη φορά εναντίον του ήρωα της εθνικής αντίστασης Μανώλη Γλέζου, αλλά και  και της Ρένας Δούρου...

Εκείνο που δεν έχει καταλάβει αυτός ο τρισάθλιος «παπαρολόγος» ειναι ότι η ημερομηνία λήξης του έχει παρέλθει εδώ και πολύ καιρό και οι δηλώσεις του γίνονται ένα λυπηρό και γελοίο συνάμα θέαμα.

Έφτασε στο σημείο λοιπόν να αποκαλέσει «νούμερο» τον Μανώλη Γλέζο λέγοντας χαρακτηριστικά: «δε μπορεί τον άλλον που είναι «νούμερο», που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου».

Προχώρησε δε και σε σεξιστικά σχόλια εναντίον της Ρένας Δούρου, αφού κατηγόρησε την παράταξη "Δύναμη Ζωής" πως παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με «τη βρωμερή της φάτσα»: «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα», είπε.

Νομίζω ότι ο φυσικός χώρος αυτού του κατάπτυστου βωμολόχου ειναι  οι στάβλοι των χοίρων που κυλιούνται στη λάσπη και τη δυσωδία προκαλώντας μόνο δυσάρεστες οσμές και ακαταλόγιστους ήχους.


Κείμενο & επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini

  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :