vorini-gr: Κώστας εν πλήρη αφασία | Λύθηκε το... μυστήριο του τροπικού μαυρίσματος του ανδρός!

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Κώστας εν πλήρη αφασία | Λύθηκε το... μυστήριο του τροπικού μαυρίσματος του ανδρός!

Το τελευταίο καιρό η παρουσία του Κώστα με το ηλιοκαμένο σφριγηλό δέρμα και το σταρένιο "ολικής αλέσεως" χρώμα έχει προκαλέσει μεγάλα ερωτηματικά...

Στο μνημόσυνο του αείμνηστου θείου του είχε κάνει αίσθηση η παρουσία του και το... μαύρισμα του είχε συζητηθεί αρκούντως.

Κάποιοι μάλιστα διέδιδαν φήμες πως ο πρώην είχε πιάσει δουλειά σαν χειριστής κομπρεσέρ και μηχανημάτων οδοποιίας στο Κατάκολο και άλλοι απέδιδαν το μαύρισμα του στην υπερβολική κατανάλωση καρότου που καλλιεργεί ο ίδιος μετ' επιμελείας στον ιδιωτικό του κήπο στη Ραφήνα.

Και...ατυχώς οι φωτορεπόρτερς της Realnews (εδώ) μας προλαβαίνουν και ανακαλύπτουν πως ο «αφάσιος» Κώστας κάνει καθημερινά το μπάνιο του στην αγαπημένη του παραλία, κάτω από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του.

Επειδή οι φωτογραφίες της Realnews ήσαν θαμπές  (φωτ1- φωτ2- φωτ3) οι συνεργάτες μας ανέλαβαν το δύσκολο έργο να πλαισιώσουν τον πρώην, να τον πείσουν και να τον αποθανατίσουν εκ νέου την ώρα της πλήρους αφασίας και χαλάρωσης..

**Στις φωτογραφίες του συνεργάτη μας ο συμπαθής Κωνσταντίνος εμφανώς ξαφνιασμένος (είχε ξεχάσει το ραντεβού μας λόγω φόρτου εργασίας) απολαμβάνει τον ήλιο της Ραφήνας ξαπλωμένος.

Οι άνδρες της ασφάλειάς του παρακολουθούσαν την... κίνηση διακριτικά, και μας αποκάλυψαν αργότερα πως ο πρώην πρωθυπουργός είναι δεινός κολυμβητής και όταν πέφτει στη θάλασσα ξεχνιέται και κολυμπά πολλά μίλια μακρυά. 

Την τελευταία φορά μάλιστα, όπως βλέπετε στην παρακάτω αποκλειστική φωτογραφία που εξασφαλίσαμε, οι άνδρες της ασφάλειας τον περισυνέλεξαν στην Άνδρο όπου επί τη  ευκαιρία απόλαυσε λαχταριστούς μεζέδες και τοπικά κοντοσούβλια.

Να λοιπόν η αιτία του τροπικού μαυρίσματος του Κώστα που αντί να τον προβληματίζει το άγχος των εκλογών απολαμβάνει τον ήλιο της αττικής και συνάμα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα υγιές και όμορφο σώμα.

Article- επεξεργασμένες εικόνες: takis Vorini

  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :