vorini-gr: Πάγκαλος | Το ΠΑΣΟΚ με τον Βενιζέλο δεν έχει μέλλον

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Πάγκαλος | Το ΠΑΣΟΚ με τον Βενιζέλο δεν έχει μέλλον

Το ΠΑΣΟΚ με την ηγετική ομάδα του Βενιζέλου δεν έχει μέλλον σύμφωνα με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, που δεν το θεωρεί πλέον παρατάξη του...
«Γιατί να ψηφίσω Βενιζέλο που δεν ξέρει ακριβώς τι θέλει και δεν μας το έχει πει – ούτε καν το ποσοστό, αν θέλει 4, 5 ή 6% ή 10% και 12 και 15%, διότι το ΠΑΣΟΚ ήταν στο 45% και βρέθηκε στο 4% και αυτό έγινε επί αρχηγίας Βενιζέλου;».

Μιλώντας στο Βήμα FM ο Θ. Πάγκαλος εξέφρασε την ενόχλησή του γιατί κανείς δεν τον προσκάλεσε στις πρώτες εκδηλώσεις της Ελιάς, λέγοντας ότι «δεν είμαι τόσο ψώνιο για να παραπονιέμαι ότι ήταν απαραίτητη η παρουσία μου. Μπορεί να υπήρχαν πιο σημαντικές παρουσίες, αλλά είναι λίγο περίεργο να μην καλεί ο κ. Βενιζέλος αυτόν που ήταν (υψηλότερα) στην κυβερνητική ιεραρχία του κόμματος του οποίου σήμερα ηγείται. Αν δεν κάνω λάθος, ήταν ο Παπανδρέου και μετά εγώ, ως πρώτος αντιπρόεδρος, και μετά ο Βενιζέλος».

«Εάν η Ελιά δεν λάβει ικανοποιητικά ποσοστά στις ευρωεκλογές θα εγκαταλείψει την κυβέρνηση. Είναι πράξη αυτοκτονίας αυτό που έκανε ο κ. Βενιζέλος και είπε. Είναι σε ένα άλλο επίπεδο», είπε.


επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini

Δεν υπάρχουν σχόλια :