vorini-gr: Η «μαχητική» Κατερίνα Μουτσάτσου στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΕΠΑΜ

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Η «μαχητική» Κατερίνα Μουτσάτσου στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΕΠΑΜ

Η Κατερίνα Μουτσάτσου δεν είναι πια το «κοριτσάκι», που ξέρατε...Έχει μεγαλώσει όσο κι αν δεν της φαίνεται. Πρόσφατα μίλησε για την υποψηφιότητά της στις εκλογές στο Πρώτο Θέμα, και για την συμμετοχή της στο "Hangover" κ.α...

Η συμπαθής Κατερίνα μαζί με τους  Όλγα Λασκαράτου, Εύα Κεχαγιά, Θέμη Συμβουλόπουλο, ΒασίληΤραιφόρο, Γεωργία Μπάστα και Θανάση Λασκαράτο θα βρίσκονται το Σάββατο 10 Μαΐου στο Polis Art Café (Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 4) στις 20:00 και μας προσκαλούν για χαλαρή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων εν όψει των ευρωεκλογών.

Μαζί τους θα ειναι και ο Δημήτρης Καζάκης.

Σύντομο βιογραφικό:

Η Κατερίνα Μουτσάτσου είναι ηθοποιός γεννημένη στις 21 Σεπτεμβρίου του 1972 στο Μοντερεί της Καλιφόρνιας όπου σπούδαζε ο πατέρας της σταλμένος από το Πολεμικό Ναυτικό. Εκεί έζησε μόλις δύο μήνες.

Είναι απόφοιτη του Lycee Francais d’Athenes και μετά έφυγε στο Παρίσι για σπουδές στη Σορβόνη, στη Σχολή Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής. Παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα υποκριτικής και χορού.

Έζησε 5 χρόνια στη Γαλλία, μετά στην Κωνσταντινούπολη και έπειτα πάλι στη χώρα μας όπου ξεκίνησε να παίζει σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές, το θέατρο αλλά και τον κινηματογράφο.
Ακόμα, η Κατερίνα Μουτσάτσου ασχολήθηκε και με το τραγούδι.

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο Λος Άντζελες όπου χάρη στη βοήθεια του ατζέντη της έπαιξε έναν μικρό ρόλο στο Hangover, και ένα πρωταγωνιστικό στο Kill the Habit

Η ανεξάρτητη ταινία Kill the habit θα παιχτεί στο cinequest festival στο San Jose.
Όπως είχε δηλώσει το 2010, ετοίμαζε την πρώτη της ταινία σαν σεναριογράφος σε Ελλάδα και Τουρκία.






Δεν υπάρχουν σχόλια :