vorini-gr: Ο Σαμαράς ελέγχει ο ίδιος και τα πρωινά στα ξενοδοχεία των νησιών!

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ο Σαμαράς ελέγχει ο ίδιος και τα πρωινά στα ξενοδοχεία των νησιών!

Την κατάσταση στα στιβαρά του χέρια - χέρια που έχουν ψηθεί με «εντολές Σαμαρά» - πήρε ο πρωθυπουργός προκειμένου να διαφυλάξει την ποιότητα των υπηρεσιών στα νησιά και άλλους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς..

Μετά την προσωπική τηλεφωνική παρέμβασή του για να πέσουν οι τιμές στα τουριστικά καταλύματα των νησιών, ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησε ακόμα πιο μακριά, προκειμένου να διαφυλάξει τον πολύτιμο «μοχλό» ανάπτυξης της χώρας.

Έτσι, από το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες κύκλων του Μαξίμου, ο πρωθυπουργός κάνει περιοδεία σε ξενοδοχειακές μονάδες και ενοικιαζόμενα δωμάτια και τσεκάρει την ποιότητα των πρωινών.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, δεν είναι λίγες οι φορές που ο πρωθυπουργός, δίνει «Εντολή Σαμαρά» να ξαναζεσταθούν τα κρουασάν, επειδή είναι κρύα ή να σουρωθεί καλύτερα ο χυμός του πορτοκαλιού, γιατί έχει μέσα πολλά κομματάκια και αυτό δεν είναι καλό για τον τουρισμό και την εικόνα της χώρας γενικότερα.

Μάλιστα – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες – κατά τη διάρκεια του ελέγχου, πολλοί Έλληνες τουρίστες, πλησιάζουν τον πρωθυπουργό για να του φιλήσουν το χέρι ή για να του προσφέρουν με ευγνωμοσύνη μια φέτα με βούτυρο και μέλι, προκειμένου να δυναμώσει και να φέρει πιο γρήγορα την Ανάπτυξη.

Οι πληροφορίες από το Μαξίμου μάλιστα, αναφέρουν ότι πολύ σύντομα ο πρωθυπουργός θα αναλάβει και το κλείσιμο των δωματίων, για όποιους επισκέπτες δεν μπορούν να βρουν το τηλέφωνο ενός καλού Rooms to Let ή για όσους δεν βρίσκουν δωμάτιο.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :